2777
2789
شماها هم سوژه میگردین مسخره کنین ببخشید سوال ازتون پرسیدم

اینجا شده مسخره بازی

همه بلدن جفت پا بپرن تو تاپیکای مسخره ی غیبت خیانت جاری خواهرشوهر مادرشوهر

ما بخواییم درباره مسائل بارداری سوال بپرسیم یکی نمیاد جواب بده انگار ن انگار سایت بارداریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی 

بله . خوندم که می گن مرتبطه . از تخمدان ها کار کشیده می شه دیگه . بعد به مرور تنبل میشن . بستگی به شدت و ضعف اون مورد داره

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
جدی 

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اینجا شده مسخره بازی همه بلدن جفت پا بپرن تو تاپیکای مسخره ی غیبت خیانت جاری خواهرشوهر مادرشوهر ما ...

دیروز یکی تایپیک زد انگشتم تو دماغم گیر کرده 😐🤣🤣

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...
خیلی دلم گرفته خدا دیگ نگام نمیکنه تک فرزندم  مشکل نازایی دارم

ناامیدیی چراا؟ زیرنظر دکتر باش داروهاتو مصرف کن  حتما باردارمیشی نهایتش ای وی اف میکنی

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
خیلی دلم گرفته خدا دیگ نگام نمیکنه تک فرزندم  مشکل نازایی دارم

عزیزدلم چرا گریه ؟ منم بچه ندارم . به شهید ابراهیم هادب و شهید حاج سعید سامانلو متوسل شو 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
عزیزدلم چرا گریه ؟ منم بچه ندارم . به شهید ابراهیم هادب و شهید حاج سعید سامانلو متوسل شو 

ابراهیم هادی