2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک دیشب

372 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها چون میدونم تقریبا هممون این لحظه های سمو داشتیم گفتم چندتا رمان خیییییلی خوب بهتون معرفی کنم تا اون رامانای سم رو بشوره ببره

سال بلوا و سمفونی مردگان از عباس معروفی رو پیشنهاد میکنم که واقعا ادبیات فاخرن هر خطی که میخونید لذت میبرین که از چه کلمات قشنگی واسه نگارش رمان استفاده شده خودتون چند صفحاتی ازش بخونید می فهمید با چه رمان محشری طرفین

رمانی که یکم نگارش و داستانش عامیانه تر باشه هم شهربازی،خدایا من کجای دنیای توام، تا تلاقی خطوط موازی و از عشق بدم بدم بدم میاید رو معرفی میکنم

عمر ما با ارزشه کتاب# _خوب_بخونیم

NVD❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار عالی

من سمفونی مردگان عباس معروفی رو خوندم. رمان قابل تحسبنیه. اما با روحیه شخص من جور نیومد‌.از دید ادبیات عالی اما  فضای غمگینش حس خوبی واسم نداشت. 

شما ک سال بلوای ایشون خوندی، در همون فضا و حس و حاله؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بسیار عالی من سمفونی مردگان عباس معروفی رو خوندم. رمان قابل تحسبنیه. اما با روحیه شخص من جور نیومد‌ ...

بله تقریبا بیشتر درباره ظلم به زنان هست من واقعا کتابای این مدلی رو دوست دارم سبک نگارششون خیلی دلنشینه 

NVD❤
سمفونی مردگان رو بارها خوندم و لذت بردم😍 استارتر منم اجازه دارم چندتا رمان خوب معرفی کنم تو تاپیکت ...

سمفونی مردگان عالیه

اره عزیزم حتما معرفی کن اگر کتاب این سبکی هم سراغ داری معرفی کن

NVD❤
رمانای سنگین نمیتونم بخونم ...باید روان و واضح باشن در عین حال از رمان آبکی بدم میاد برای همین خیل ...

پس اون چندتا پایینی که معرفی کردمو اگر خواستی بخون چون متنشون روونه ولی اون دوتا از عباس معروفی سنگین نیستن حالا دیگه با توجه به سلیقه ت میتونی چند صفحه از کدوم رو بخونی تا بفهمی ازش خوشت میاد یا نه 

NVD❤