2777
2789
عنوان

اونی که الان عکس صبحانه نتی گذاشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 142 پست

لامصب به رو خودشم نمیاورد ولی معلوم بود اونور قیافش چطوریه الان 😅

بگردم حس نمیکرد به روش بیارن بچه ها نه 🤦🏻‍♀️🙄🤭😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ادرس تاپیکو بدید😂

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناهار نتی هاتون را بریزین کف سایت 

یه پسره هست دائم از نت عکس میذاره میگه به وقت نهار

هیشکی نمیفهمید نتیه، وقتی من فهمیدم کلی دری وری بارم کرد تاپیکاشم قفل کرد   

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
بچه ها داشتن کارآگاه بازی در میاوردن  حیف شد قفل کرد کار داشتم هنوز😂😂

اره کاش قفل نمیکرد

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
گفت مال خودمه  پدر شوهرمو مادرشوهرم هم هستن  بعد مچشو‌گرفتن نتیه  هر چی گفتن عکس د ...

من به سینی خالی هم راضی میشدم اگه عکس میداد🤦🏻‍♀️🤭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به قولا میترسید از رو پنیر خونشون شناخته شه/:

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
یه پسره هست دائم از نت عکس میذاره میگه به وقت نهار هیشکی نمیفهمید نتیه، وقتی من فهمیدم کلی دری وری ...

واقعا میخوای بری ☹؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کی بود؟ آدرس تاپیکشو بذار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6783157/بفرمایید-صبحانه-عکس?postId=197371041

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه پسره هست دائم از نت عکس میذاره میگه به وقت نهار هیشکی نمیفهمید نتیه، وقتی من فهمیدم کلی دری وری ...

وا ملت رد دادن

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤