2777
2789

همه رو دزدیدن فقط یع دستبند ریز و گوشواره و زنجبر پلاک دارم

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگشترم ک از پول خیاطیام خریدم😍ضمنا مجردم گذاشتم بعدا دستم کنم 

مبارک ماشالله دستای خوشگلی داری😍

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ممنونم بانو قابلتو نداره...نه بابا وسعم در همین حد بود😄😄بله ظاهرش سنگین تر میزنه

مبارک خودت باشه عزیزم الان دیگه طلا گرون شده وسع هممون پایین اومده دیگه گذشت زمانی که کیلویی طلا میخریدن😅😅

وای خدای من چطور اخه دزدیدن؟؟؟

دوتا کیسه پر طلا مهمون اومد خونم رو تخت بود رفتن دیگ طلاهام نبود

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته