2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والیبال من خیلی علاقه دارم ولی قدم کوتاهه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

نینجا😎😉

من الان فردا جلسه اولمه میگورخم😑😶

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

بنظرم ببین چی ازش میخای.سنت چنده؟ چیا علاقه داری؟ من خودم باشم جهت حفظ اندامم و جلوگیری از چاقی.همچنین ورزیدگی و سلامت کونگفو یا دفاع شخصی میرم حرفه ای.چون حسابی میدون و رزمی ها اغلب بدناشون رو فرمه و اعتماد بنفستم بالاتر میره

بنظرم ببین چی ازش میخای.سنت چنده؟ چیا علاقه داری؟ من خودم باشم جهت حفظ اندامم و جلوگیری از چاقی.همچن ...

19

سافت تنیس دوس دارم 

حالم بده چون درس نمیخونم ☹️درس نمیخونم چون حالم بده😐

اما علاقتم بسنج.من پارکور دوس دارم لذت میبرم.قبلش بدنم بخاطر ژیمناستیک اماده بود و کلا تحرکم زیاده اینو رفتم.خودت ببین چی دوس داری؟ هدفت چیه؟ شرایط مالیش هم درنظر بگیر.مثلا من تنیس رو دوس دارم ولی خیلی هزینش بالاتر بود

اما علاقتم بسنج.من پارکور دوس دارم لذت میبرم.قبلش بدنم بخاطر ژیمناستیک اماده بود و کلا تحرکم زیاده ا ...

واو دمت گرم

اما علاقتم بسنج.من پارکور دوس دارم لذت میبرم.قبلش بدنم بخاطر ژیمناستیک اماده بود و کلا تحرکم زیاده ا ...

مثلا هزینه اش چقده تنیس