2777
2789
عنوان

کیا فردا کنکور زبان دارن؟؟

191 بازدید | 20 پست

خوندین یا نه؟؟ 

همینجوری میخواین کنکور بدین که زبانتون رو محک بزنین یا هدفتونه؟ 

من فردا کنکور دارم ولی نمیرم☹️ هیچیییی نخوندم و از نتیجه اش میترسم. دلمم واسه مامانم میسوزه که هی هر دفعه ناامیدش میکنم😔

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی

دخترم داره امروز امتحان داشت وقت کم اورده بود زبان گریه کرده تخصصی هارو هم خراب کرده داره زده میزنه آخه زبان و بلد بود منم از بعد از ظهر گریه می کنم

براشادی روح امواتم صلوات    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم داره امروز امتحان داشت وقت کم اورده بود زبان گریه کرده تخصصی هارو هم خراب کرده داره زده میزنه ...

توروخدا کلا سخت بوده اختصاصیا 

ادبیاتم میگن سطحش بالا بوده 

گریه نکنید اون خودش ناراحته

بگید توکل کنه این ی ماه ازاد باشه ی سال درس خونده 

اخرم گریه میکنید ؟

وظیفش درس بود ک خونده

☆You Have To Stay

دخترم داره امروز امتحان داشت وقت کم اورده بود زبان گریه کرده تخصصی هارو هم خراب کرده داره زده میزنه ...

الهی شما دیگه چرا؟☹️ 

انشالله که موفق باشه و قبول بشه

الهی شما دیگه چرا؟☹️  انشالله که موفق باشه و قبول بشه

خب زحمت کشیده بود زبانش خیلی خوب بود با اطمینان رفت بخاطر زحماتش آرزو هاش اشکم بند نمیاد

براشادی روح امواتم صلوات    
منم زبان رو دوس دارم ولی رشته ی خودم انسانیه نمیدونم فعلا امسال میخام برم یازدهم به نظرتون چه کنکوری ...

انسانی که تنوع رشته هاش خوبه من دوست دارم. 

بستگی داره که برای آینده ات چی برنامه ریزی کرده باشی و هدفت چی باشه.

منم خودم زبان رو خیلی دوست دارم

انسانی که تنوع رشته هاش خوبه من دوست دارم.  بستگی داره که برای آینده ات چی برنامه ریزی کرده با ...

حالا شما نظرتون چیه کنکور زبان بهتره یا انسانی؟کدوم سخت تره؟من فقط میخام هر جور شده کار کنم در ءمد داشته باشم ولی نمیدونم چجوری کدومو برم که بعدا زود کار پیدا کنم

توروخدا کلا سخت بوده اختصاصیا  ادبیاتم میگن سطحش بالا بوده  گریه نکنید اون خودش ناراحته ...

من ناراحتم بخاطر زحماتش بخاطر اینکه خودش ناراحته روحیه نداره یه سال بمونه 

براشادی روح امواتم صلوات    
خب زحمت کشیده بود زبانش خیلی خوب بود با اطمینان رفت بخاطر زحماتش آرزو هاش اشکم بند نمیاد

خب شما که گریه میکنید بیشتر ناراحت میشه. الان بهش روحیه بدید نذارید بخاطر یه کنکور انقدر گریه کنه و ناراحت بشه.

انشالله که نتیجه ی تلاشش خوب میشه 

خب شما که گریه میکنید بیشتر ناراحت میشه. الان بهش روحیه بدید نذارید بخاطر یه کنکور انقدر گریه کنه و ...

خدا کنه یه رشته پیرا پزشکی قبول شه تو رو خدا دعا کن یه صلوات .از ادم قبول شه می فرستم

براشادی روح امواتم صلوات    
حالا شما نظرتون چیه کنکور زبان بهتره یا انسانی؟کدوم سخت تره؟من فقط میخام هر جور شده کار کنم در ءمد د ...

کنکور انسانی تربیت معلمش خیلی خوبه اگه بیاری چون از همون اول استخدامی و درآمد داری. 

زبان هم که میتونی تو آموزشگاه ها کار کنی یا ترجمه انجام بدی در هر صورت برای هردوتاش کار هست.

به علاقه ات نگاه کن. من اگه خودم قرار بود انتخاب کنم زبان رو میرفتم 

با یه مشاور هم صحبت کنی بهتره اون بهتر راهنماییت می‌کنه❤️

خدا کنه یه رشته پیرا پزشکی قبول شه تو رو خدا دعا کن یه صلوات .از ادم قبول شه می فرستم

انشالله عزیزم براش صلوات میفرستم❤️