2777
2789
عنوان

وسواسی ها بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستامو خيلي ميشورم. به ميوه و سبزي نشسته نميتونم دست بزنم. يعني ميترسم دست بزنم. از زباله هم خيلي مي ...

منم همینطوریم شوهرم ک زباله ها رو می زاره بیرون نمی زارم دست ب قفل در بزاره

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
فقط خواستم بگم از وسواسی بدم میاد  باعث آزار بقیه میشن  ادم خونشون میره با ترس و لرز   ...

دست خودمون نیست ماهم دوست داریم مثل بقیه باشیم

خوب اون بچه هایی هم ک مادر من میبینه حق داره وسواس بگیره خیلی شلخته هستن 

آره واقعا بعضی مادرا هیچی ب بچه هاشون یاد نمیدن

ختم سوره مبارکه الناس جهت دفع وسواس

بسم الله الرحمن الرحيم 
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (1) مَلِكِ النَّاسِ (2) إِلَهِ النَّاسِ (3) مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (4) الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ (5) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ (6) 

این ختم برای کسانی که وسواس فکری .روحی وروانی دارند مفید است . وسوسه میتواند از هوای نفس انسان باشد یا از اجنه ی که بر همزاد جنی انسان تسلط پیدا میکنند .لذا این ختم به شما کمک میکند که از شکیات .انحراف فکری .‌قضاوتهای اشتباه .ترک گناهانی که از وسوسه میباشد راحت بشوید و به ارامش نسبی برسید . میتوانید برای کسی که وسواس دارد این ختم را به نیت رفع وسواسش انجام بدهید سعی کردیم دستوارت را به روش ساده وآسان برای شما بزاریم که بهتر استفاده کنید .

همینجوری اومدم :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
دست خودمون نیست ماهم دوست داریم مثل بقیه باشیم

خب وسواسی اروم خوبن . بعضیاشون تا مهمون میره پشت سرشون بد گویی میکنن  یا جایی مهمونی میرن میان کلی از خونه و غذا و میزبان ایراد میگیرن خیلی ادمای بی تربیتین  امیدوارم  شما اینطوری نباشی گلم 

من ابجیم وسواسی بود بچه اورد خوب شد  از بس شوخن   وقتی برا وسواس بازی نمیمونه  

😁😂
خب وسواسی اروم خوبن . بعضیاشون تا مهمون میره پشت سرشون بد گویی میکنن  یا جایی مهمونی میرن میان ...

ن من ایطور نیستم فقط با بچه ها باید برم دسشویی ک خودشون نجس نکنن