2777
2789
عنوان

کی تهرانه و بچش قد کوتاهه

149 بازدید | 19 پست

سلام دکتر غدد نبردین؟

اگر بردین کی بوده راضی بودین تروخدا کمک کنید قد دخترم از کمترین حد هم گمتره خواهشا کمک کنید

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس طبیعیه خیلی بلند نشه بچه. اما بازم چک کنی بد نیست

من انتظار یلند ندارم اما معمولی هم نیست 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

اعصابم خورده تو مدرسه مهد پیش دبستان همیشه از همه ریزتر بوده و هست

چن سالشه اگه هنوز به بلوغ نرسیده شبا خواب ۱۰ تا۲ مهمه غذاهای حاوی کلسیم ومواد معدنی ورزشهای کششی بارفیکس والیبال و بسکتبال میتونی یا یه متخصص حرکات اصلاحی تونت پیدا کنی وازش برنامه ی افزایش قد بگیری دکتر غدد اگه علایم بلوغ زودرس باشه بهش دارو میده زندگی بدون استرش وشاد هم برای افزایش قد مهمه البته ژنتیک هم مهمه ولی طبق تجربه اگر به موقع اینکارها رو انجام بدی احتمال قد بلند شدنش هست مثل مثل یکی ازاشناها که پدرومادر ۱۵۵ و۱۶۷ بودن ولی چن تا از بچه هاشون تا ۱۸۵ هم قدبلند شدن پس بجای نگرانی برنامه بچین   

چن سالشه اگه هنوز به بلوغ نرسیده شبا خواب ۱۰ تا۲ مهمه غذاهای حاوی کلسیم ومواد معدنی ورزشهای کششی بار ...

کاش کسی رو میشناختین معرفی کنید بخدا چن بار بردم غدد اصلا محل نمیدن منم غصه میخورم 

چن سالشه اگه هنوز به بلوغ نرسیده شبا خواب ۱۰ تا۲ مهمه غذاهای حاوی کلسیم ومواد معدنی ورزشهای کششی بار ...

هفت سالشه بلوغ نرسیده

کاش کسی رو میشناختین معرفی کنید بخدا چن بار بردم غدد اصلا محل نمیدن منم غصه میخورم 

دکتر غدد میگی تونت بزن متخصص حرکات اصلاحی مرتصی ایزدیو میشناسم تو اینستا پیج داره افراددیگه ای هم هستن تو اینستا البته باهاشون صحبت کن البته برنامه هاشون یکم گرونه اخرین بار پرسیدم ۷۵۰ گفت راستش نتونستم بگیرم البته برای مشکل دیگه ای بود ولی تو دایرکت بهش پیغام بدین  ببینید میتونن کمک کنن  یا نه وازشون تصمین بگیرین که برنامه هاش کاربردی ومفید باشه  واگه نتونستید برید همین بارفیکس و خواب وعذا رو تنطیم کنید بچه ها تا موقع چن سال بعد ازبلوغ فرصت دارن راستی یچیزی اگه بچتون بدغذاست شاید دارو هم بشه بهش داد مثل کلسیم وزینک البته زیر نظر متخصص اطفال یا تغذیه