طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 عنوان کیا خونریزی لثه دارن؟ 1114 بازدید | 12 پست با سلاممیدونستین خونریزی از لثه ها هم درمان طبیعی خودشو داره؟لطفا ابتدا هرکسی تجربیات خودشو اعلام کنهتا منم بعدش تجربه خودمو بگم اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است. 1400/04/11 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 100173 من موقع نخ دندون داشتم لثم خارش داشت ی دوره قطره پرسیکا استفاده کردم الان خداروشکر بهتر شدم الحمدلله رب العالمین ...
طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 در طب سنتی چندتا عامل هست که باعث خونریزی از لثه ها میشه:۱. غلبه خون۲. خوردن گرمی زیاد۳. عدم مسواک مناسب و نشستن بموقع دندان ها۴. پایین بودن پلاکت خونو ... اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 ویتامین k کم باشه اتفاق میوفته خب راه درمانش؟ اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 من نمک میزنم یا اب نمک یکی از درمانهای بسیار عالیه اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
شابوبو عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 5026 در طب سنتی چندتا عامل هست که باعث خونریزی از لثه ها میشه: ۱. غلبه خون ۲. خوردن گرمی زیاد ۳. عدم م ... خونریزی لثه دارم میشه بیان چی خوب
طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 خونریزی لثه دارم میشه بیان چی خوب جوانه یونجه درست کنید و بخوریدو موقع مسواک زدن بجای خمیر دندان های شیمیایی از ترکیب عسل و نمک دریا استفاده کنید اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
ررررررتیام عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3255 جوانه یونجه درست کنید و بخورید و موقع مسواک زدن بجای خمیر دندان های شیمیایی از ترکیب عسل و نمک دریا ... سلام ببخشید درمان پلاکت پایین که ناشی از تنبلی مغزاستخوان برام میگید واسه دخترم میخوام 12 سالش 5 سال مریض پلاکتش میاد تا 38 وبالاترینش که میره 80 خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 سلام ببخشید درمان پلاکت پایین که ناشی از تنبلی مغزاستخوان برام میگید واسه دخترم میخوام 12 سالش 5 سال ... سلامخوردن جوانه تازه یونجه که خودتونم میتونید درست کنیدخوردن سبزی تره ی تازه با غذا اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
ررررررتیام عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3255 سلام خوردن جوانه تازه یونجه که خودتونم میتونید درست کنید خوردن سبزی تره ی تازه با غذا فقط این دوتا میبره بالا خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
طبابت مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 769 فقط این دوتا میبره بالا نسخه سومترکیبی از ( ۲ واحد مغز شتر + ۱ واحد مغز گوسفند) را بپزید و سپس آنها را له کنید. ازاین ترکیب روزی یک قاشق مرباخوری بخورید اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.