2777
2789
عنوان

کیا خونریزی لثه دارن؟

1114 بازدید | 12 پست

با سلام

میدونستین خونریزی از لثه ها هم درمان طبیعی خودشو داره؟

لطفا ابتدا هرکسی تجربیات خودشو اعلام کنه

تا منم بعدش تجربه خودمو بگم

اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در طب سنتی چندتا عامل هست که باعث خونریزی از لثه ها میشه:

۱. غلبه خون

۲. خوردن گرمی زیاد

۳. عدم مسواک مناسب و نشستن بموقع دندان ها

۴. پایین بودن پلاکت خون

و ...

اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
خونریزی لثه دارم میشه بیان چی خوب 

جوانه یونجه درست کنید و بخورید

و موقع مسواک زدن بجای خمیر دندان های شیمیایی از ترکیب عسل و نمک دریا استفاده کنید

جوانه یونجه درست کنید و بخورید و موقع مسواک زدن بجای خمیر دندان های شیمیایی از ترکیب عسل و نمک دریا ...

سلام ببخشید درمان پلاکت پایین که ناشی از تنبلی مغزاستخوان برام میگید واسه دخترم میخوام 12 سالش 5 سال مریض پلاکتش میاد تا 38 وبالاترینش که میره 80

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
سلام ببخشید درمان پلاکت پایین که ناشی از تنبلی مغزاستخوان برام میگید واسه دخترم میخوام 12 سالش 5 سال ...

سلام

خوردن جوانه تازه یونجه که خودتونم میتونید درست کنید

خوردن سبزی تره ی تازه با غذا

فقط این دوتا میبره بالا

نسخه سوم

ترکیبی از ( ۲ واحد مغز شتر + ۱ واحد مغز گوسفند) را بپزید و سپس آنها را له کنید. ازاین ترکیب روزی یک قاشق مرباخوری بخورید