2777
2789

سلام خانوما ظهرتون بخیر،از هفته چند ساک بیمارستان رو ببندم چی بذارم داخل ساک؟میترسم زودتر از موعد زایمان کنم وسایلم آماده نباشه.از الان خیلی زوده جمع کنم؟۳۲ هفته هستم.

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پا گذاشتم تو۷ماه جم کردم کار ازمحکم‌کاری عیب نمیکنه

من الان توی هشت هستم خوبه از الان ببندم؟چی گذاشتی تو ساک؟لباسای کوچولوت رو شستی قبلش؟

یه دست لباس دوتا زیرشلوار جوراب دستکش کلاه

دستمال مرطوب. پودر.مای بی بی.پوشک ازاین بزرگا.شیردوش.دفترچه زردومدارکت.خرما برا بعد زایمان.وسایل آرایشی.شورت.شارژرت😂.فعلا اینا یادمه

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
من الان توی هشت هستم خوبه از الان ببندم؟چی گذاشتی تو ساک؟لباسای کوچولوت رو شستی قبلش؟

آره شستمشون

دوتامون باهمیم😁😍

یه دست لباس دوتا زیرشلوار جوراب دستکش کلاه دستمال مرطوب. پودر.مای بی بی.پوشک ازاین بزرگا.شیردوش.دفت ...

ممنون گلم

آره شستمشون دوتامون باهمیم😁😍

با چی شستی؟من پودر صابون ک گرفتم بو میده میگم نکنه باعث حساسیت بشه واسه بچم. تاریخ زایمانت چندمه؟😍 طبیعی یا سزارین؟

با چی شستی؟من پودر صابون ک گرفتم بو میده میگم نکنه باعث حساسیت بشه واسه بچم. تاریخ زایمانت چندمه؟😍 ...

عزیزم من باآب فقط شستم

ولی میگن باشامپو فیروزم میشه

تاریخ و زده۶/۵ولی من زور خودمو میزنم۶/۶بشه😁😂😂😂طبیعی انشالله

عزیزم من باآب فقط شستم ولی میگن باشامپو فیروزم میشه تاریخ و زده۶/۵ولی من زور خودمو میزنم۶/۶بشه😁😂 ...

منم دقیقا تاریخ زایمانم ۶،۶ 😂😂 ایشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم