2777
2789

سلام

من سال دیگه کنکور دارم و ((تعریف از خود نباشه😁😁استعداد خوبی هم دارم و میدونم اگر وقت بزارم برای درسخوندن رتبه ی خوبی رو میام 😬😬))

خلاصه اینکه همه مشاوار و معلما و ....((دیگه بگیرید برید تا اخرش😅😅))میگن که موقع درسخوندن گوشی کنارتون نباشه و ....

من تا حد زیادی این حرف رو قبول دارم ولی مشکل من اینجاست که موقع خوندن سه درس((عربی و ادبیات و زبان))واااقعا نیاز به گوشی و نت دارم تا اگر معنی یک کلمه رو نمیدونستم و مفهوم یک بیت رو درک نکردم سریع سرچش کنم و گرنه اینقدر بهش فکر میکنم که مغزم میترکه😐😐😶😶

از طرف دیگه دیگه دلم نمیخواد گوشی پیشم باشه که وسوسه بشم و برم تو فضای مجازی ووو بله دیگه خلاصه😁😁

خلاصه که اگر نظری دارید ممنونتون میشم به این بنده حقیر کمک کنید بوس بوس😍😍😍😍 

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 

واتس اپ و تلگرام و اینستا تا اطلاع ثانوی ریموو ...اکانت ایجا لغو کاربری و فقط از سرچ اینترنت برای درست استفاده کن 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

امممم گوشی رو بده دس مامانت هر وقت نیاز داشتی بگیر مثلا تایم های خاصی ک اون س درس و میخونی 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واتس اپ و تلگرام و اینستا تا اطلاع ثانوی ریموو ...اکانت ایجا لغو کاربری و فقط از سرچ اینترنت برای در ...

ممنونم پیشنهاد خیلی خوبی بود😍😍😍

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 

چیزایی رو که متوجه نمیشی یادداشت کن یه وقتی از روز رو به اینکه با گوشی سرچشون کنی اختصاص بده 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

میتونی از لپ تاپ استفاده کنی برای سرچ و اگه واقعا میخوای کنکور قبول شی سیم کارتتو.بذار روی یه گوشی س ...

پیشنهاد خیلی خوبی بود ممنونننن😍😍

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
چیزایی رو که متوجه نمیشی یادداشت کن یه وقتی از روز رو به اینکه با گوشی سرچشون کنی اختصاص ب ...

اخه مشکلم اینه که اگر همون موقع جوابو نفهمم دیگه ذهنم کلا پرت میشه به یک جای دیگه و.....

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
اخه مشکلم اینه که اگر همون موقع جوابو نفهمم دیگه ذهنم کلا پرت میشه به یک جای دیگه و.....

پس همون کارا که دوستان گفتن خوبه 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!