2777
2789
عنوان

مامانا یه دقیقه بیاید

78 بازدید | 5 پست

پسرم دوهفته پوشک باز کردم شورت آموزشی پوشوندم ولی نه جیش میگه نه پی پی

هر یه ساعت میبرم ولی همش خیسه اصلا تو باغ نیست چی کار کنم 

کی میخواد یاد بگیره

ماه دیگه ۳سالش میشه

باید از قبل اسم جیش و پی پی رو یاد گرفته باشه و بشناسه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامان نیستم 

ولی خواهرزاده منم همینجوریه، 4 سالشه تا چن وقت پیش جیشش نمی‌گفت خواهرم 24 ساعته در حال شستن بود از دست این بچه 

ولی ی کاری کردیم جواب داد

روزا وفتی جیش میکرد خواهرم بهش محل نمیذاشت اینم ناراحت میشد که مامانش بهش توجه نمیکنه دیگ تا جیش داشت سریع به یکی میگفت که جیش دارم 

بعضی وقتا که سرگرم بازی میشد جیش می‌کرد چون مامانش ناراحت نشه سریع میرفت خودش شلوارش عوض می‌کرد اون یکی شلوارش تو حیاط میشست😂

شبا قبل خواب که کلا می‌بردیم جیش کنه ولی باز هم بعضی وقتا شب ادراری داشت یک شب از خواب بیدار شده بود به خواهرم گفته بود ک جیش داره و برده بود دسشویی، صبحش خواهرم رفته بود براش کادو گرفته بود ک پسر خوبی شده و اینا 

الان یک ماهه اصلا جیش نکرده 

واقعا خسته شدم ان شالله پسر من راهدبیفته

ان شاء الله 

البته شنیدم که بعضی پسرا ختنه شون مشکل داره برای همین جیش کردنشون دست خودشون نیست یعنی متوجه نمیشن میخوای دکتر ببر