2777
2789
عنوان

شماره مشکوک گوشی شوهرم....

706 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من خیلی به طور اتفاقی داشتم مخاطبین تلگرام همسرم رو نگاه میکنم...عکسای پروفایلاشونو...چون مخاطب زیاد داره یه جورایی سرگرمیه برام...شاید دو سه ماهی یکبار چک کنم..

بعد یه شماره ای دیدم نوشته تصادف...(همسرم عادت داره هرچیزی رو با اون اتفاق یا لقب یا همچین چیزایی سیو میکنه که حتما یادش بمونه)

ولی عکس پروفایل یه خانم بود...جوون و ...

تا حالا مورد مشکوکی از همسرم ندیدم.

ولی اسکرین گرفتم از شماره و اسمش که داشته باشم.و توی گوشی خودم سیو کردم و شماره توی واتساپ و تلگرام اومد بالا...ولی عکس نتی گذاشته...واتساپ عکس‌نتی یه زنه...تلگرام هم نتی هست...

الان نمیدونم فردا چطوری ازش بپرسم که این داستانش چیه...

یکم ذهنم درگیر شد...

میگم یا حالا واقعا خانومه و چیزی هست...یا اینکه شماره برای کسی دیگه بوده و الان دست این خانومه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت بپرس بگو عزیزم این کیه توگوشیت

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

چیزی نگو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا چیزی نگم..

مگه شوهرا رو نمیشناسی؟؟؟ اعتماد کن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/