2777
2789
عنوان

زندگیمو ب هم ریخته اینا چی میتونن باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شک به زگیل دارید خودت باید دکتر زنان بری، فکرکنم ازت تست پاپ اسمیر بگیره. 

اینطور که من شنیدم آقایون هم باید دکتر اورولوژی برن. ولی نمیدونم دکتر پوست در این زمینه مفید هست یا نه. 

آخه این ویروس ممکنه چندین سال توی بدن باشه ولی اصلا خودشو نشون نده، وقتی سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه خودشو نشون میده

اگه شک به زگیل دارید خودت باید دکتر زنان بری، فکرکنم ازت تست پاپ اسمیر بگیره.  اینطور که من شن ...

دقیقا شوهرم خیلی ضعیف شده.عزیزم میگی ک علایم یعنی چ علایمی باید داشته باشم

خدا ❤ من است.

خب خدا رو شکر.خودت که علائم نداری ولی خدای نکرده اگه همسرت زگیل داشته شاید به خودت هم انتقال داده باشه و الان ناقل باشی، اما اول برای همسرت دکتر برید اگه زگیل بود، خودت هم برو دکتر زنان. با تست پاپ اسمیر مشخص میشه ویروس توی بدنت هست یا نه

خب خدا رو شکر.خودت که علائم نداری ولی خدای نکرده اگه همسرت زگیل داشته شاید به خودت هم انتقال داده با ...

عزیزم خیلی ممنونم.اره آگه تا شنبه استرس نکشم میریم.شوهرم اصلا بهداشت رو رعایت نمیکنه.الانم فقط ب خاطر من میخا بیاد دکتر چون میبینه ک من استرس دارم وگرنه اصلا عین خیالش نیست.چندتا ریز کنار هم هستن.من ک با عکسا ی نت مقایسه میکنم زگیل هستن.دکتر فقط با نگاه کردن متوجه میشه یعنی تا ببینه میتونه بگه ک زگیل یا باید حتماازمایش بده

خدا ❤ من است.

ویروس اچ پی وی صد نوع داره، اگه اشتباه نکنم دو نوعش فقط منجر به سرطان میشه اونم درصورتیکه که متوجه نشده باشی و خیلی پیشرفت کرده باشه دیگه. 

واکسن داره، بزنید از نوع های پرخطر جلوگیری میکنه. 

عزیزم خیلی ممنونم.اره آگه تا شنبه استرس نکشم میریم.شوهرم اصلا بهداشت رو رعایت نمیکنه.الانم فقط ب خاط ...

فکر کنم با چشم میشه تشخیص داد، ولی احتمالا نمونه برداری هم بکنه برای اطمینان. 

منم اطلاعاتم در همین حد بود. ولی انشالا که زگیل نباشه عزیزم. 

استرس خوب نیست برای سیستم ایمنی، استرس نداشته باش❤️

ویروس اچ پی وی صد نوع داره، اگه اشتباه نکنم دو نوعش فقط منجر به سرطان میشه اونم درصورتیکه که متوجه ن ...

انشالله خدا کمکم کنه😭😭😭نمیدونم این چه مشکلیه

خدا ❤ من است.