2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یکی از اقوام ما بچش با مدرسه رفته بود اردوی یه روزه کل بعد از ظهر داشتن دنبالش می گشتن در حالی که خودش اجازه داده بود چند روز قبل 

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
وای یکی از اقوام ما بچش با مدرسه رفته بود اردوی یه روزه کل بعد از ظهر داشتن دنبالش می گشتن در حالی ک ...

پسر منم کلاس اول بود خودم بردم گذاشتم مدرسه اومدم خونه یکم بخوابم پاشدم دیدم پسرم نیست همه جا رو گشتم پیداش نکردم اینقدر جیغ و داد کردم زنگ زدم به شوهرم گفتم بدو بیا خونه زنگ بزن 110 گفت خانوم خودت بردیش مدرسه بعد اون دیگه پسرم مدرسه بود نخوابیدم

پسر منم کلاس اول بود خودم بردم گذاشتم مدرسه اومدم خونه یکم بخوابم پاشدم دیدم پسرم نیست همه جا رو گشت ...

🤣🤣🤣🤣

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
🤣🤣🤣🤣

بخدا بدنم میلرزید آخه پسرم بدون اجازه من حق نداشت بره بیرون گفتم خدایا حتما رفته بیرون اتفاقی افتاده

با یه حال بدی زنگ زدم شوهرم آخرم ببچاره اومد بهم آب قند داد گفت خودم میرم بچه رو میارم خونه تو بخواب