2777
2789
عنوان

توروخدا گمک بچم ویروس گرفته مامانا

297 بازدید | 25 پست

۷ ماهشه ویروس اسهال استفراغ تب...تقریبا یه هفتس ..تب نداره ولی اسهال داره و تهوع داره خیلییی وزن کم کرده نابود شده کسی تجربه داشته؟ن دارو میتونه بخوره ن غذا دکتر بردمش سرم و امپول زدمش فایده نداره..

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ندارم وگرنه کمکت میکردم 

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم یک هفته درگیر بود ۱۲۰۰کم کرد

فقط با سرم وامپول خوبشد دوباره ببرش پسرمن دوبار امپول زد یبار داخل سرم بود

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
پسرمنم یک هفته درگیر بود ۱۲۰۰کم کرد فقط با سرم وامپول خوبشد دوباره ببرش پسرمن دوبار امپول زد یبار د ...

سه تا سرم زدمش با امپول دیگه‌نمیدونم چیکار کنم..خیلی ضعیف شده تازه داشت جون میگرفت

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

هرجور شده بهش غذا بده سیب زمینی ابپز نمک بزن خرد خرد با بازی بذار دهنش

کته وماست یک روز کامل بده خوب میشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
پسرمنم یک هفته درگیر بود ۱۲۰۰کم کرد فقط با سرم وامپول خوبشد دوباره ببرش پسرمن دوبار امپول زد یبار د ...

حالت تهوع داشت؟

سه تا سرم زدمش با امپول دیگه‌نمیدونم چیکار کنم..خیلی ضعیف شده تازه داشت جون میگرفت

امپول چی زدن

پسرمن آمپی سلین

سرم خوراکی بده حتما

چیه؟تعمش خوبه ؟

حالت تهوع داشت؟

دوروز دل درد خفیف

دوروز تب واستفراغ

یک هفته اسهال شدید هیچی هم بجز اب نمیخورد

هرجور شده بهش غذا بده سیب زمینی ابپز نمک بزن خرد خرد با بازی بذار دهنش کته وماست یک روز کامل بده خو ...

اخه حالت تهوع نمیزاره..شیرخشک هم میدم میارش بالا ولی شیر خودمو ن...شیرم خیلی گمه

دوروز دل درد خفیف دوروز تب واستفراغ یک هفته اسهال شدید هیچی هم بجز اب نمیخورد

وااای اینم اسهال نمیزاره موندم چیزی نمیخوره اسهال از کجاش میاد

اخه حالت تهوع نمیزاره..شیرخشک هم میدم میارش بالا ولی شیر خودمو ن...شیرم خیلی گمه

چندساله س

پسرمن ۲۴ماهه س دوماه پیس گرفت

برا تهوغ قطره متوکلوپرامید بریز ته حلقش حتی به زور خیلی خوب سریع تهوع خوب میشه