2777
2789

خانومای خوشگل....همسرداری یکم سیاست به خرج دادن میخواد.....رابطه با خانواده همسر همینطور....یکم زبون نرم و خوش داشتن کسی رو نکشته....بدونین کی و کجا چه حرفی رو بزنید.....خدا بیامرزه مادربزرگمو...میگفت از حرفای دنیا هزار تا رو بگو....هزار تا رو نگو....هزار تا دیگه رو میخوای بگو میخوای نگو.......یعنی ببین حرفی که میخوای بزنی اصلا زدنش لازم و به جا هست یانه.......

شمام تگه بلدین بگین....شاید به درد یه نفر خورد دعام کرد.......

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

۳سال احترام نگه داشتم و هرکی هرچی گفت سکوت کردم و همیشه خوش اخلاق برخورد کردم و اخرش شدم‌ادم‌بد

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیاست ؟؟؟؟ تا کی باید خانما فیلم بازی کنن تا بلکه اقایون رو بتونن راضی نگه دارن؟؟؟

چرا نباید خودمون باشیم؟؟؟؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

من شوهرم خیلی اینجوزیه همرو راصی نگه میداره من مادرش مامانم 

بابام کلی غرغروعه و همیشه میگفتم بیجاره شوهرم انقدر داناست و خوب برخورد کرده بابام عاشقش 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

وقتی همسرتون از سر کار میاد اصلا و ابدا وقت درددل و غر زدن نیست.....سعی کنید همیشه با روی باز ازش استقبال کنید....فضای خونه رو برای خودتون و بچه هاتون ارامش بخش کنید....سرزنده باشید.....وقتی همیشه خنده رو و شاد باشید ناراحت شدنتون به چشم میاد....وگرنه عادی میشه و تلاش نمیکنه از اون حالت درتون بیاره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یکی بود هر روز هدیه میداد یکی بود هر روز سیلی میزد

یه روز یکی هدیه نداد اون یکی سیلی نزد

اون که هدیه میداد شد بد که چرا امروز هدیه نداد

اون که سیلی میزد شد خوب که دمش گرم امروز نزد 

حکایت خیلی از آدمای امروزی.....

۳سال احترام نگه داشتم و هرکی هرچی گفت سکوت کردم و همیشه خوش اخلاق برخورد کردم و اخرش شدم‌ادم‌بد

عزیزم سکوت کردن احترام گذاشتن نیست....اتفاقا سکوت مظلوم دلیل ظلم ظالمه....باید از حقتون دفاع میکردین

ای کاش قبل ازدواج یه کلاس همسرداری برای دخترو پسر میذاشتن. نه آقایون بلدن چطوری رفتار کنن نه خانوما. روز به روزم آمار طلاق داره بیشتر میشه. سیاست یه طرفه هم فایده نداره دونفر باید باهم تلاش کنن