2777
2789

دارم میرم کلاس ارایشگری مربیم گفته اینارو باید بخرم میترسم هزینش زیاد شه اخه امروز هم یه سری چیز خریدم شد ششصد

کانسیلر

پالت سایه چشم

خط چشم 

مداد چشم کرم پودر 

پالت رژلب

ریمل 

مدادابرو 

کرم پودر 

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

کم کمش اگه چیز مناسب بخری ی تومن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم، اطلاعاتی در این زمینه ندارم

فقط چند تا سوال دارم... لطفا جواب بدین

به نظرتون کلاس آرایشگری خوبه بریم یا نه؟؟ آخه من میخواستم این هفته ثبت نام کنم ولی دو  دل شدم، میگن کار با مواد آرایشی و رنگ مو و... سرطانزاست و اینکه این شغل باعث کمردرد و بیماری های جسمی میشه... حالا به نظرتون خوبه برم یا نه؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من نمیدونم، اطلاعاتی در این زمینه ندارم فقط چند تا سوال دارم... لطفا جواب بدین به نظرتون کلا ...

من که رفتم علاقه پیدا کردم.

از نظر سلامتی هم نمیدونم والا ولی ماسک میتونی بزنی.

به نظرم بهترین شغله برای خانم محیطش زنونست و دیگه اینکه میتونی واسه خودت انجام بدی و دیگه نیازی به رفتن ارایشگاه نداری.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
من که رفتم علاقه پیدا کردم. از نظر سلامتی هم نمیدونم والا ولی ماسک میتونی بزنی. به نظرم بهترین شغل ...

ممنون که راهنمایی کردی🌹

شما دوره ی مبتدی رفتی؟ چقدر ازت گرفتن؟

به نظرت میشه یه جایی دوره ببینیم که مدرک نمیده ولی خیلی کمتر پول میگیره که یاد بده، بعدش بریم امتحان بدیم و مدرک بگیریم؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...