2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین بچه ها

102 بازدید | 16 پست

من 26سالمه تا الان خارج از اغراق خاستگار زیاد داشتم اما به دلم نبودن هیچکدوم ی خاستگار جدیدا دارم کارگر کارخونس تحصیلاتش پایینه قیافشم معمولی رو به پایین وسبزس خانوادم میگن ردش نکن در حالی ک من خاستگار با شرایط خییییلی بهتر از اینو رد کردم این شرایط خئبی نداره حقوقش کم ماهی پنج میلیون هس راهنماییم کنید خواهش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی ازدواج کن که به دلت باشه فردا تا یه اتفاق و بحث کوچیک پیش میاد سریع به خودت نهیب ندی کاش با این ازدواج نکرده بودم کاش با فلانی که فرهنگش به فرهنگ علایقش به علایقم می‌خورد ازدواج میکردم، شرط اول ازدواج اینه که محبت طرف به دلت باشه بعدش خیلی فرهنگ و مالی مهمه خیلی مهمه تو این دوره زمونه 

سنمو چکار کنم

۲۷ خوبه ولی چون تو ذهنتون در مورد ایشون خوب نیست .نتیجه خوبی هم نداره.میتونی یه مدت باهاشون رفت امد کنی تا اخلاقش هم بیاد دستت

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .