2777
2789

ممنون از جواباتون

چیا چاق کنندس برابچه؟

سمنو چاق میکنه؟اشکال نداره هرروز بهش بدم درکنار چیزای دیگه

من‌ماستم میدم میگن چاق میکنه

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
سه کیلو نه کیلو

قدش چی گلم

من‌پسرم یکسالگی۹شدبعد ی ماه شد۸😐بخاطردندون ومریضی حالاالان۸ونیم همش اعصابم خورده

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدش چی گلم من‌پسرم یکسالگی۹شدبعد ی ماه شد۸😐بخاطردندون ومریضی حالاالان۸ونیم همش اعصابم خورده

مال منم الان یکسال چهارماهشه شده هشت نهصد چون از شیر گرفتم خیلی نهیف شده

مامان دو فسقلی😍
مال منم الان یکسال چهارماهشه شده هشت نهصد چون از شیر گرفتم خیلی نهیف شده

چرا انقد زودازشیرگرفتیش

سویق بده عالیه منم میخام بگیرم

چاق کنندس؟