2777
2789

کلی میگم قضیه رو بعدشمابگین حق باکیه.....

من میخاستم لبتابموازبرق بکشم رفتم کشیدم بعددخترم پشت سرم امدگف من میخاستم بکشم چراتونزاشتی ازاونجایی ک لبتابم خرابه ودیرروشن میشه گفتم دیرگفتی الانم نمیزنم ب برق اینم ۳سالشه شروع کردب جیغ زدن وگریه کردن شوهرمم گف عصاب ندارم ساکتش کن منم ازجیغاش عصابم خوردشددستشوکشیدم بردم تواتاق ک روشنش کنم این بدترجیغ میکشید انگارک اینومن کشتم شوهرمم عصبانی شدامدمنوبادست یکم هول داداونطرف گف چرادستشومیکشی دخترمم بدتردیدباباش پشتشه بیشترجیغ میکشید شوهرم عصبانی شداونوپرت کردروتخت مادرشوهرم تااین صحنه رودیدشروع کردبه هردومون فوش دادن و داشت ب شوهرم میگف تقصیر من بوده چرابچه رومیزنی اینوبزن منم توپیدم بهش هستین بقیشوبگم.....

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزرگترها ک همیشه ظرف بچه رو میگیرن 

پسر من ۶ ماهشه فقط جای ساکت و آروم میخوابه مادرشوهرم هی ب شوهرم میگفت مقصر زنته از اول بچه رو بد عادت داده اصلا ب تو چه آخه دخالت میکنی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اگه بقیه رو گفتی لایکم کن بیام

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

منم ازاینکه شوهرم بچرواونطوری پرت کرده بودعصبانی بودم دیدم این داره همونطوری حرف میزنه بهش گفتم خاهشاتودخالت نکن خودمون میدونیم تقصیرکی بودوچرااینکاروکردیم توهم پس فعلاساکت ک این موقع عصبانیم چیزی نگم ناراحت بشی وگذشت این ساکت شدوتاصبح باهامون حرف نزداینم بگم مهمونمون بودوازراح دوربعداز۷ماه امده بودولی خیلی تو۱۰روزی ک خونمون بوددخالت میکردبراهمون اینطوری برخوردکردم

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
منم ازاینکه شوهرم بچرواونطوری پرت کرده بودعصبانی بودم دیدم این داره همونطوری حرف میزنه بهش گفتم خاهش ...

گلم اول ازهمه احترام بزرگ تر واجبه وجهه ی خودتوخراب کردی دوم این که مهمان حبیب خداست شایددخالت کرده ولی دلش برانوه اش سوخته چون اگربخواست میتونست به توتنهاحرف بزنه بلکه گفتی به پسرشم حرف زد سوم شماهم یادبگیرید جلوی بقیه جنگ ودعوانداشته باشین وبچتون خیلی عصبی هستش واین که بعداز۷ماهه اومده برخوردتون این اخرخیلی زشت بود میتونستی قشنگ تربگی ویاسکوت کنی چون بعداز۷ماهه اومده ومهمانه خداروشکر که رابطه ی خودم بامادرشوهرم عالیه

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

مادر شوهرت دلش از تو پر بوده ب پسرش میگفته تو رو بزنه🥴☹

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم