2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو‌هفته اس دخترمو از شیر کرفتم هرچی خودمون بخوریم به اونم میدم چیز خاصی نمیدم 

تنقلات تو‌خونه داشته باش که چون دیگه شیر نمیخورن تند تند کرسنه میشن البته چند روز اول دختر من غذاشم‌حتی درست نمیخورد با اینکه قبلش خیلی خوب میخورد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
دوسالش هنوزم بعد دو‌هفته بهونه میگیره ولی اونقدرا سخت نبود که فکرشو میکردم

پسرمنم ماه بعد۲سالش میشه اصلاروزا شیرنمیخادشبم خودش میره میخابه دیگ نمیادشیرموبخوره بخابه...فقط صبح ساعت ۵ بیدارشد اب دادم خابید۵ دقه بعدباز بیدارشدبهونه میگرف دلم سوخت شیرمودادم بهش بنظرت چیکارکنم؟؟

پسرمنم ماه بعد۲سالش میشه اصلاروزا شیرنمیخادشبم خودش میره میخابه دیگ نمیادشیرموبخوره بخابه...فقط صبح ...

منم تا سه شب تو‌خواب شیر دادم به خاطر اینکه شیر تو سینه خودم جمع نشه وقتی می‌خوابوندمش خوابش سنگین میشد شیر میدادم بعد دیگه کلا ندادم  

دختر منم خودش شبا می‌خوابه ولی صبح زود بیدار میشه هی میگه شیر شیر کلا چه روز چه شب از خواب بیدار بشه بهانه شیر و میگیره بعضی موقعهام میاد یقمو باز میکنه سریع فرار میکنم اصلا دلت نسوزه میدونی چرا چون بچه رو اذیت میکنی اینطوری 

منم داغون شدم وقتی بچه هامو از شیر گرفتم سر پسرم مه یه هفته تمام گریه کردم دلم براش کباب بود سر دخترم ولی خودخوری میکردم 

صبحم بیدار میشه احتمالا گرسنه میشن شب قشنگ غذا بهش بده سیر بشه

منم تا سه شب تو‌خواب شیر دادم به خاطر اینکه شیر تو سینه خودم جمع نشه وقتی می‌خوابوندمش خوابش سنگین م ...

باش ممنون اخه دم صبح ک بیدارمیشع ساعت ۵.۶ نمیدونم چیکارکنم چجوری ارومش کنم .فقط اون موقع میخاددیگ بعدش کل روزو نمیخوره

باش ممنون اخه دم صبح ک بیدارمیشع ساعت ۵.۶ نمیدونم چیکارکنم چجوری ارومش کنم .فقط اون موقع میخاددیگ بع ...

بذارش رو‌پات یا پاشو‌ راهش ببر شیشه شو‌ آب کن بهش بده 

دختر من بیدار میشه بهش آب میدم دوباره میخوابه ولی هفت تا هفت و نیم بیدار میشه دیگه نمیخوابه