2777
2789
عنوان

کلاس زبان به روش vcv

1010 بازدید | 4 پست

سلام.میخواستم سوال کنم از بین شما دوستان کسی هست که آموزشگاهی رفته باشه که کتابهای vcvتدریس شده باشه.شرایط آموزش چطور بوده؟راضی بودید؟

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من vcv4 روداره میخونه من که راضیم از این روش تدریس برای بچه هایی که کم تلاشن عالیه چون نمیتونن از زیر کار در برن تعداد دفعات دیدن فیلمهای آموزشی از طریق سایت برای معلم فرستاده میشه اگه الکی خودشون فیلم رو رد کنن تکلیف ناقص میخوره معلم میفهمه شیب آموزشش نسبت به روشهای قبل کُندتره ولی درصد یادگیری بالاتره پسرم قبلا اینگلیش تایم میخوندولی خیای درسش ضعیف بود با توصیه آموزشگاه اوردمش vcv الان درسش بهتراز قبل شده 

پسر من vcv4 روداره میخونه من که راضیم از این روش تدریس برای بچه هایی که کم تلاشن عالیه چون نمیتونن ا ...

سلام خوبید؟الان پسرتون چه کتابی رو میخونه و راضی هستین؟کلا چندترم هست وی سی وی؟پسرمنم الان vcv3bرو میخونه