2777
2789
ناشکری نکن 

تا آخر تو حسرت بمونم؟ تو حسرت رفتارهایی که بقیه با خانوماشون دارن ولی شوهر من با من نداره؟ تو حسرت یک تلفن زدن بهم!؟ یک پیام دادن؟! 

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا آخر تو حسرت بمونم؟ تو حسرت رفتارهایی که بقیه با خانوماشون دارن ولی شوهر من با من نداره؟ تو حسرت ی ...

مقایسه خیلی بده 

همین طوری که هست بپذیرش 

مردی که خیلی محبت می کنه ۲۴ ساعت دور زنش می چرخه هی سورپرلیزش می کنه هی قربون صدقه اش میره مال تو فیلم هاست 

ببین و باور نکن 

مقایسه خیلی بده  همین طوری که هست بپذیرش  مردی که خیلی محبت می کنه ۲۴ ساعت دور زنش می چر ...

نه من اینجوری هم نمیخام بخدا، میگم ی زنگ بزن، یک پیام بده،غیر از وقتایی ک رابطه داریم بهم محبت کن، بهم جلو بقیه احترام بزار

چجوری ادبش کنم آخه!؟ 

امضام 👇 ببین 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
نه من اینجوری هم نمیخام بخدا، میگم ی زنگ بزن، یک پیام بده،غیر از وقتایی ک رابطه داریم بهم محبت کن، ب ...

احترام که وظیفه اشه ولی خوب قربون صدقه نمیرن مردا توی جمع 

اگه منظورت اینا باشه 

یه جوری سرد رفتار می کنند همه اشون 

مرد ِ دیگه 

بعد هم اگه دوره ازت زنگ و اینا لازمه 

اگه فقط میره سر کار و میاد تو انتظار زنگ زدن داری اشتباهه 

بذار هر وقت اومد خونه ازش گرم استقبال کن 

احترام که وظیفه اشه ولی خوب قربون صدقه نمیرن مردا توی جمع  اگه منظورت اینا باشه  یه جوری ...

حتی وقتایی ک چن روز نمیبینه زنگ نمیزنه... میگه کار دارم سرم شلوغه نمیرسم وقت ندارم اصلا دوست ندارم زنگ بزنم،دوسش دارما از جونم بیشتر، ولی چیکار کنم نمیتونم تحمل کنم اصلا😢😭از طرفی میترسم جدا بشم 

تو عقد اینکارارو نکته دیگ هیچوقت نمیکنه..  

فک نکن این نباشه یکی دیگه مجنونه ات میشه بعضی چت می کنن ادبیاتشون قربون صدقه بعد وارد زندگیت میشن می بینی کیه و چیه در کل مردا این مدلن منم شوهرم همین جوریه از خیلی های دیگه هم دیدم همین طوره کلن حتی توی پسر بچه ها ! به یه پسر بچه ی خوشگلی بگی چه نازی ! می پره بهت ! تفاوت زن ها و مردهای باربارا آنجلیس رو بگیر بخون متوجه میشی ولی به مرور بعد از گذشت چند دهه مردا افتاده تر میشن الان طبیعتشون این مدلیه برو خدا رو شکر کن مشکل اساسی نداره بعضی با یه ازدواج با آدم مسئله دار نابود میشن