2777
2789
عنوان

بچه ها ترووووخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم فدات . سوالم اینه اگ سرطان بود توی سونو نشون میداد؟

اگ سرطان بود خود دکترا بهت میگفتن بروآزمایش سرطان خون بده اره اگ توده باشه تو سونو معلومه‌.سرطان هم چند نوعه اگ توده باشه تو سونو معلومه آدم آزمایش بده مشخص میشه ک اون توده سرطانیه ی نه ی سریا هم سرطان خون دارن‌ ک اونم باز با آزمایش معلوم میشه

پس چرا همش برا خودت تلقین میکنی ک سرطانه

آخه یه دوستم تازه مبتلا شده به سرطان مثانه جراحی هم کرده البته ازش علائم رو نمیپرسم چون گناه داره ناراحت میشه منم همش حس میکنم منم دارم خدایی نکرده

آخه یه دوستم تازه مبتلا شده به سرطان مثانه جراحی هم کرده البته ازش علائم رو نمیپرسم چون گناه داره نا ...

نخیر چون دوستت سرطان داشته دلیلی نیست ک مال توهم سرطان باشه.اگ بود دکترا بهت میگفتن.مال سنگ کلیته