2777
2789
عنوان

لعنت به این زندگی که من دارم

530 بازدید | 14 پست

41 سال اینقد زجر بکشی چی از آدم میمونه!!!

کل این 41 سال تو زجر و بدبختی زندگی کردم انواع زجر از بی پولی بگیر تا افتادن مسئولیت یه خانواده رو دوشت 

از طعنه خانواده تا آشنا به خاطر مجرد بودنت....

از آزار حواهر و برادر با تمام لطفی که در حقشون کردم و میکنم

و هزارتا بدبختی دیگه که از حوصله خارج 

کاش میمردم .....

خیلی خسته م...

امضام

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همع تو زندگیشون سختی هست...

امید داشتع باش بع خدا

آرع آدم ی جاهایی کم میارع ولی زندگی ی روزی روی خوشمم نشون میدع پس امید داشتع باش

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

خوب از امروز به خودت فکر کن و برس

نمیشه پدر و مادرم پیرن خواهر و برادرم هم هستن که کوچکترین مسئولیتی قبول نمیکنن من نباشم کل خانواده فلجن

زمانی برای خودم ندارم زندگی اجباری منه که نمیشه درستش کرد

کاش فقط این بود هزارو یک گرفتاری دیگه که دیگه کم آوردم..

یاد این متن از یه رمان افتادم... هنوز هم نمیدانم که چرا تو خود را مسئول تقدیر دانستی؟؟؟...  چرا فکر کردی که باید تاوان همه کس و همه چیز را بدهی؟؟؟؟ جز آنکه هرچه کردی و گفتی نشان از صداقت داشت!!!! پس به کدامین گناه ناکرده سالهای عمر را, تنها بخاطر دیگران با هیچ معامله کردی....

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

با تمام وود درکت میکنم.

عزیزم، منم تا یکی دو سال پیش  حال و هوای خوبی نداشتم.

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند
تا تو را یکباره دل آن سو کند.

عزیزم من یکی دو ساله که دارم از نعس مسیحهایی استاد شجاعی تغذیه میکنم.🥰

امیدوارم زندگی و حس و حال تو رو هم زیر و رو کنه.😊

عزیزم ،میتونی با موضوع: موانع استجابت دعا،  شروع کنی.

و همینطور موضوع: شکر در سختی

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!

ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩم ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ، ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ بی تابی و ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ همیشگی ﻧﯿﺴﺖ...

ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛

ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ...

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
نمیشه پدر و مادرم پیرن خواهر و برادرم هم هستن که کوچکترین مسئولیتی قبول نمیکنن من نباشم کل خانواده ف ...

خوب تو هم فقط مسئولیت پدر مادرتو قبول کنه کارهایی که مربوط له خواهر برادرت هست رو انجام نده