2777
2789
عنوان

دفترچه تلفن شما چی؟!

150 بازدید | 10 پست

دفترچه تلفن من پر از اسم های جور واجوره!

اما وقتی دنبال کسی می گردم که باهاش چند کلمه بتونم حرف بزنم، می بینم که به صورت مفتضحانه ای هیچ کس رو ندارم و اون اعدادی که جلوی اسم ها نوشته شده مثل اعدادی که روی یه چک بی محل نوشته شده، بی ارزش و مسخره هستن!

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیا اینجا با ماحرف بزنم🤗

قربون مهربونیت  

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
برای ما بگو درد و دل کن

راستش نمیخام فکرم درگیرش شه.. 

بعضی خاطراتو اتفاقارو مرور نکرد بهتره.. 

ولی دلم پره از همه اون کسایی ک فک میکردم پشتمن در صورتی ک.. 

راستش نمیخام فکرم درگیرش شه..  بعضی خاطراتو اتفاقارو مرور نکرد بهتره..  ولی دلم پره از ه ...

دقیقا 

خیل خوبه که این طرز تفکر رو‌داری

مرور خاطرات بد دقیقا عین این میمونه که دقیقا در همون اتفاق بد بار دیگه قرار گرفتی

بعدشم در مورد اینکه گفتی دیگران پشتت نبودن جوونم برات بگه که من خودم ادمیم که زندگیمو پای دیگران گذاشتم و بارها شده پشتم و خالی کردن

اما من خودمو بی توقع مهربون بودن بار اوردم

همیشه از خدا برای این قدرت و تفکر بی توقع بودن خیلی شکر میکنم

رویخودم خیلی کار کردم که اینجوری شدم

بازم ازم کمک بخوان تا جانم براشون هستم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

راستش چقد خوبه با اینکه ب بقیه کمک میکنی اما ازشون هیچ توقعی نداری.. چون ب شدت ب این موضوع معتقدم که نباید از کسی توقع داشت وگرنه مدام باید حرص بخوری ک چرا فلانی اینکارو نکرد یا.. اما در عمل خییلی سخته..