الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا من ترجیح میدم کسی بخواد کادو بده حتما پول بده بهم چون سلیقه ام فرق داره لباس اینا بدن , وسایل دکوری اینا هم خوشم نمیاد اصلا , وسایل خونه هم ترجیح میدم با بقیه وسایلام ست باشه !
اونروز خالم واسه پسر اون یکی خالم کادو تیشرت برده بود
پسرخالم فکر کنین سایزش لارج براش ۵ ایکس لارج برده بود 🤣🤣اخرشم گفت به من چه من اوردم همینیه که هست
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
میدونی چیه.به نظرم پول برا بززگترا خوبه.ولی به بچه پول هدیه بدی خیلی بده.بچه چه میفهمه پول چیه پدرمادرش پولو ورمیدارن.ولی وقتی کادویی میخری براش ذوق میکنه.الان من تولد خواهرزادم همه پول دادن من ماشین خریدم واسش هنوزم که هنوزه میگه خاله ماشین خریده واسم شبا بغلش میکنه میخوابه😍این تو ذهنش مونده
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله