2777
2789

بچه ها من اچ سی جی زدم الان ۶روزه ۱۲روز دیگه موعدم اما الان که متفورمین میخورم دوره سیکلم ۱۰روزه دیگه است الان چند روزه حالت پریود خفیف دارم و امروز بدنم خیلی درد میکنه وسینع وپاهام یعنی پری میشم این ماه هم مامان نشدم یعنی .تورو خدا هر چی میدونین و تجربه دارین بگین.

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم اینه دوساله اومدم سرخونه زندگیم

هرروز یجور بخودم میرسم همش حرف همسرمو گوش میدم بهترین غذارو براش میپزم ظاهر خوبی دارم و همیشه تمیزم

ولی دوساله تنهام توی خونه 

همسرم صب میره 11 شب میاد

نه میزاره برم سرکار نه میزاره بچه بیارم نه کلاسی برم نه حتی فیلم میریزه تو فلش تا نگاه کنم سرگرم بشم

میگه همینه که هست باید تحمل کنی

اونارو میبینم که خیلی ازمن بدترن و پایینترن و دوتا بچه اوردن یا میرن کلاس یا هرکار میخان میکنن دلم میشکنه از خودم از همسرم از زندگیم

خیلی خسته و افسردم خیلی😞

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

التماس دعا💔خدا تو دلای شکسته س

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

مرسی چه تاپیک خوبی

جونم براتون بگه که...

من فردا کنکور دارم...

خودم از استرس دارم بالا میارم بماند

قهرو دعوای مامان خانومم بماند

مثلا امروز باید ریلکس باشم و خوش بگذرونم

اما الان سه ساعته دارم از دست مامانم گریه میکنم

بیچارم کرده...

اگه امسال قبول نشم چییی؟😨

بازم باید وردلش بمونمو حرصم بده و حرصم بده و حرصم بده

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉