2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چیکار کنم در مقابل این رفتار مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 54 پست
نه اصلا اینجوری نیس بی ادبه کلا احترام سرش نمیشع این بی ادبیو ب بچه هاشم یاد داده هیج کدوم بزرگتراشو ...

اگه بی ادبن چرا با پسر همون خانواده ازدواج کردی.😳عروساشونو والا من هرکیو دیدم به اسم صدا میگننن مریم سارا مادر شوهر ندیدم به عروس،بگه سارا خانم........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بی ادبن چرا با پسر همون خانواده ازدواج کردی.😳عروساشونو والا من هرکیو دیدم به اسم صدا میگننن مری ...

یعنی انقدر نامفهموم توضیح دادم؟؟؟

مامانمو به اسم صدا میکنه خودمو کاری ندارم که

بعدشم ازدواج یه هندونه دربستس اگ میدونستم انقدر بی ادبن قطعا وصلت نمیکردم باهاشون

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

وا چرا اینقدر حساسی 😕حالا خانومشو نگه از خانومی مادرت که کم نمیشه خوبه شما مشکلات ما رو ندارید والا نمیتونم تصور کنم چکار میکردید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وا چرا اینقدر حساسی 😕حالا خانومشو نگه از خانومی مادرت که کم نمیشه خوبه شما مشکلات ما رو ندارید والا ...

شما از کجا از زندگی من خبر دارید ک میگید مشکلی ندارم 

به هر حال حساسم رو این موضوع هیچ جوره نمیتونم هضمش کنم راهکاری دارید بگید 

شما از کجا از زندگی من خبر دارید ک میگید مشکلی ندارم  به هر حال حساسم رو این موضوع هیچ جوره نم ...

والا از اونجایی که موضوع خیلی خیلی سطحی برات دغدغه است میشه حدس زد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ای بابا چقدر حساسی...اگه بقیه رو خانم صدا میکنه فقط مامانتو ب اسم کوچیک صدا میکنه حق داری اگر ن &nbs ...

اره بقیه رو خانم صدا میکنه 

با مادر منپ اصلا راحت نیس جلو من بدون خانم خطابش میکته پیش مامانم خانم هم میگ

ای بابا چقدر حساسی...اگه بقیه رو خانم صدا میکنه فقط مامانتو ب اسم کوچیک صدا میکنه حق داری اگر ن &nbs ...

خواهش میکنم نگید حساسی 

خط قرمز من خانوادمه 

خودم اصلا مهم نیستم کارایی در حد من کرده خم ب ابرو نیاوردم اصلا برام مهم نیس ولی قضیه خانوادم فرق داره درک نمیکنید چرا