2777
2789
عنوان

خانما لطفا لطفا خواهش میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 184 پست
سلام مهربونا عصرتون بخیر 🌻💚🌹ببخشید مزاحمتون میشم اگر میشه لطف کنید یه صلوات و آمین بفرستین برای ح ...

سلام عزیزم

هرتعدادبتونم صلوات میفرستم

به امیدخداحاجتروابشن

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
 سلام مهربونا عصرتون بخیر 🌻💚🌹ببخشید مزاحمتون میشم اگر میشه لطف کنید یه صلوات و آمین بفرستین ...

سلام عزیزم ۱۴تا صلوات فرستادم الهی حاجتشون روا🙏🙏

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان، لطفا... 💎زیاد وقتتونو نمیگیره در حد3 ثانیه برای حاجت روایی بانو @   helen2 ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍃🌼

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
چشم اجی روی چشمم ان شاءالله حاجت روا باشید استارتر جانم💓💓💓💓

چشمت بی بلا عزیزم یک دنیا ممنونم 

الهی به حق جده امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف حاجتت بر آورده به خیر بشه 😍💖🙏🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام مهربونا عصرتون بخیر 🌻💚🌹ببخشید مزاحمتون میشم اگر میشه لطف کنید یه صلوات و آمین بفرستین برای ح ...

سلام عزیزم ممنون از دعوتت چن روز شرایطم مساعد نبود

الان دیدم خوندم

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚

سلام مراحمی جیران جونم

ممنون از لطفت حاج روا باشی عزیزم

چشم حتما❤💕😘🤗🥰

سلام مراحمی جیران جونم ممنون از لطفت حاج روا باشی عزیزم چشم حتما❤💕😘🤗🥰

زنده باشی عزیزدلم 

خواهش میکنم خواهری... همچنین 

چشمت بی بلا یک دنیا ممنونم 🌹💖💛❣️🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave