2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. من. بعد از سالها. البته نیکرو اینجکشن کردم

به منم گفتن باید میکرو انجام بدم خیلی سخته ؟ باید هر روز آمپول بزنم ؟ من خیلی میترسم 😔

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
به منم گفتن باید میکرو انجام بدم خیلی سخته ؟ باید هر روز آمپول بزنم ؟ من خیلی میترسم 😔

منم هروز میزنم برای ای وی اف امانبایداسترس داشته باشی چون خودش بدترین سمه 

من گفتن باید ای وی اف کنم

وقتی بهت گفتن آی وی اف دیگه اصلا دنباله درمان سنتی نباش. منم یه بار انجام دادم میکرو منفی شدم متاسفانه الان دوباره دارم انجام میدم. فعلا یه هفته دیگه پانکچر میشم. مشکلتون چیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

نه بابا سخت نیست من اولش خیلی میترسیدم ولی الان خیلی عادی شده برام

هر روز آمپول میزنید؟

ببین روز اول تا سوم پریودی میری دکتر بعد از روز سوم آمپولات شروع میشه تا حدودا ۱۵ روز بعدم یه عمل داری که حتی یه ربع هم نمیشه و تخمکا رو ازت میکشن. من الان روزی سه تا امپوا دارم که میزنم.

ببین روز اول تا سوم پریودی میری دکتر بعد از روز سوم آمپولات شروع میشه تا حدودا ۱۵ روز بعدم یه عمل دا ...

انشاالله که جواب بده براتون و حامله بشید من همیشه از آمپول وحشت دارم دعا کن برام 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد