2777
2789

دوستان ختم زیارت عاشورا داریم...اگه حاجت داری بگو بسم الله...

فقط ۶ نفر مونده..https://www.ninisite.com/discussion/topic/6768006/کاربرمهساm10-هستم-ختم-زیارت-عاشورا-داشتم?postId=197152209

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی شروع میشه فقط

گلم تکمیل بشه شروع میشه با شما ۵ نفر دیگه نیاز داریم.اگه کسی رو میشناسین تگ کنین ک زودتری شروع کنیم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
کسی رو نمیشناسم عزیز.

باشه عزیزم انشالله زودتری جمع میشه..‌

شروع شد تگتون میکنیم

کی شروع میشه فقط

عزیزم اگه میخوای بیا تاپیکم ۲نفر فقط مونده تا تکمیل شیم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6768006&slug=کاربرمهساm10-هستم-ختم-زیارت-عاشورا-داشتم&postId=197147498

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
@منتظرررررظهور     عزیزم نمیخوای شرکت کنی؟

عزیزم سلام... 

من دو تا چله زیارت عاشورا دارم... راستش چله های زیادی همزمان دارم... نمیرسم... شما میشه برام دعا کنی؟ 

این ماهم پریود شدم... مادر نشدم... دعا کن برام پسرم برگرده

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من شب آن میشم دوباره بیزحمت همینجا بهم بگین کی شروع میشه

باشه عزیزم حتما

عزیزم سلام...  من دو تا چله زیارت عاشورا دارم... راستش چله های زیادی همزمان دارم... نمیرسم... ...

باشه عزیزم .چشم دعا میکنم برات ...نگفته دعا میونم همیشه برات..

قبول باشه گلی