2777
2789
عنوان

وایییییی نفسم تنگه🥶🥶

56 بازدید | 11 پست

دوستان من دو روز صبه ک نزدیکا ساعت ۷ونیم ۸ صب نفسم تنگ میشه در حدی که بدنم یخ میکنه سفید میشه خودم کلا سست میشم حالم‌چنان بد میشه نفسم بالا نمیاد درحدی که میگم الاناست که بمیرم به نظرتون کروناعه(هر دو روزم‌بین همین ساعتا ۷ونیم ۸ صب اینجوری میشم)

ن حساسیته اون موقع از صبح فعالیت گیاها خیلی زیاده بخاطر اونه شب کدمیخوای بخوابی ی سیتریزین۵بخورو بخو ...

حتی وقتی نفسم میکشم خر خر میکنه سردردم موقعه نفس کشیدن فک میکنم تو قفسه سینم چیزی حرکت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تست بدی عزیزم ولی اینایی ک میگی صرفا نمیتونه نشونه کرونا باشه

ببین عزیزم نفس تنگی خرخر سینه موقعه نفس کشیدین فک میکنم ی چیزی ت قفسه سینم‌حرکت میکنه سر دردم فقد دوس دارم بخابم بدنم درد میکنه خاهش میکنم گلم راهنمایی کن

ببین عزیزم نفس تنگی خرخر سینه موقعه نفس کشیدین فک میکنم ی چیزی ت قفسه سینم‌حرکت میکنه سر دردم فقد دو ...

عزیزم اخه باید هم تست کرونا بدی همم ی سیتی از ریه گرفته بشه ممکنه کرونا باشه اما احتمالش صد در صد نیست مثلا ممکنه حساسیت یا الرژی ب هوا یا فصل یا هرچیز دیگه ای باشی یا اینکه ممکنه بیماریه ریه ای باشه حتما برو دکتر پیگیری کن ی سری ازمایش میگیرن ازت و تست و سیتی ریه