2777
2789

من عاشق بچه ها هستم ولی وقتی  در موردش فکر کردم  احساس کردم در توانم نیست مادری کنم البته به کسایی که مادر هستندافتخار میکنم  ولی من حتی یک پریود ساده به سختی تحمل میکنم  چون فعالم و از استراحت و یکجا نشستن بیزارم.من فقط به شیرینی کوچک بودنش فکر نمیکنم من ۱۸سالگیشو.تصور میکنم واقعا توانایی اینکه نگران باشم چرا دیر امد خونه چرا با فلان دوست رفت امد داره نکنه نازاحت شده؟غصه ایندش و.... چرا غذاشو نخورد و چالش های سخت تر حتی ـ..... این توانایی در من نیست دوست دارم انتخاب کنم زمان مال خودم و مثلا همسرم باشه و.ارامش داشته باشم.اما متاسفانه نمیدونم چرا بعضیا  پارتنرهایی که بچه ندارند قضاوت میکنند یا حتی یه دید دلسوزانه بهشون دارند.همین سایت هم زیاد دیدم انگار اینطور جا افتاده که همه باید بچه دار بشن اما این فکر اشتباهه همه کس لیاقت پدر مادری نداره و یا هر کس امادگی  و صبر و مسئولیت پذیریشو نداره هر کس توانایی ساپورتشو.نداره...من شاید ازنظر بعضیا حتی خودخواه باشم ولی حداقل بهتر از پدر مادری هستم که با عقاید و تربیت اشتباه زندگی و اینده بچه هاشون خراب میکنه😊من با شجاعت اعتراف میکنم عاشق بچه ها هستم ولی در توانم نیست🌹💟

😎💚🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مث تو البته من شرایط مالی خوبی ندارم اما اگ داشته باشمم حس میکنم توانایی مادر بودن ندارم

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

کاملا درسته

از نظر مالی هم فکر نکنید با یه چیز بخور نمیر میتونید بچه بزرگ کنید و از نظر عاطفی فکر نکنید با روش مادران خودتون که روش های قدیمی تری داشتن میتونید بچه هارو بزرگ و تربیت کنید

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

منم خیلی میترسم که بچه دار بشم و یه روزی بچه من از زندگیش خسته بشه و به خودکشی فکر کنه 

این اتفاق واسه خیلی از جوان ها افتاده ، اینکه بریدن و خسته شدن 

بنظرم از صد درصد کسانی که ازدواج کردن فقط و فقط بیست درصدشون لایق بچه دار شدنن

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
زقدری بچه مو دوست دارم که حاضر نیستم رنجای زندگی توی این دنیا رو بهش هدیه بدم

دقیقا این دنیا غصه هاش از خوشی بیشتره و ترجیح میدم نسل ادما منقرض بسه تا یه بدبخت و دردمن دیگه به این دنیا اصافه بشه یا حداقل یه غمگین دیگه به این سایت

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

نصف قضیه شوهرته که باید اونم اوکی باشه 

الانم شرایط جامعه یه جور شده اونایی که بچه ندارن خیلییییی ذهنشون آرومتره 

اون موقع که ما بچه دارشدیم اصلا اینجوری نبود الان یه جوری شده فقط باید اینجوری😑🤕 به دنیا نگاه کنی

منکه خیلی میترسم خدا رحم کنه به آینده بچه هامون با این شرایط افتضاح دنیا

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من عاشق بچه وبچه دارشدنم از اینکه از وجودخودم کسی باشه وشبیه خودم .سعی میکنم😍 هرچی خودم نداشتم یا آرزوشو داشتم براش فراهم کنم .به نظرم مادرشدن بی نظیرترین حس دنیاست.اینم نوشتم بخاطر عنوان تایپیکتون متناقض هست میدونم اما.این بالاترین موهبت هست که خدا به انسان میده مادرشدن 😍امیدوارم همه کسایی که دوست دارن تجربه کنن.

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

منم واقعا عاشق بچه هام ولی احساس میکنم به دنیا اوردنشون تو این شرایط که هیچ اینده ای از لحاظ اقتصادی نمیشه واسشون تصور کرد ظلمه .خلاصه همیشه تو ذهنم دارم میجنگم با این موضوع .بین دل و عقلم همیشه سر بچه دعواست 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
منم واقعا عاشق بچه هام ولی احساس میکنم به دنیا اوردنشون تو این شرایط که هیچ اینده ای از لحاظ اقتصادی ...

اخی عزیزم چقدر شبیه منی منم عاشق بچم یعنی بچه ببینم نمیتونم واکنش نشون ندم ولی حس میکنم دنیا خیلی کثیف تر شده اینده نامفهوم خودمم اعصاب کم تا خدا چی بخاد😁😁😍❤

😎💚🐬
اخی عزیزم چقدر شبیه منی منم عاشق بچم یعنی بچه ببینم نمیتونم واکنش نشون ندم ولی حس میکنم دنیا خیلی کث ...

اره خیلی اکثر افکارمون شبیه همه 😁.ولی شما از من خیلی با اعصاب تری 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)