2777
2789

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم ده روزه عقب انداختم دیروز رفتم پاپ اسمیر بعد که برگشتم اندازه کف دست ازم خون اومده بود گفدم چه خوب قبل اینکه سوزن بزنم پریود شدم اما از دیشب هیچیی دیگه نیومده

ممکنه خون مال پاپ اسمیر باشه؟هیچ درد و سوزشی نه موقع پاپ اسمیر نه بعدش نداشتم

دل دردو کمر درد خفیف دارم 

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

واقعا زجره

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برای پاپ اسمیره

یعنی زخم شده؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

آخعی چقد خوشحال شدم که پریود شدم خودم🤣

نه منم رفته بودم تست دکتره بهم گفت ممکنه ی لک ببینی که چیز خاصی نیست چون تست گرفتن یکم لک شدی

این از لک بیشتر بود 

حالا موندم سوزن بزنم برا پریودی یا نزنم

واقعا زجره

دیگه نمیدونم چیکار کنم هرماه دستم بنده

برا پاپ اسمیر بوده منم اینجوری شدم 

به نظرتون چیکار کنم

من که هیچ کاری نکردم

اخه دکتر بهم سوزن داده تا پریود شم حالا نمیدونم بزنم سوزنو یا نه

نمیدونم خون پریودیه یا پاپ اسمیر

اخه دکتر بهم سوزن داده تا پریود شم حالا نمیدونم بزنم سوزنو یا نه نمیدونم خون پریودیه یا پاپ اسمیر

چند روز صبر کن بعد اگه پریود نشودی بزن

من امپول زدم بی حالی و سر گیجه گرفتم 

حالت پریود طبیعی هم نداشتم 

یه روز و صنفی بود اونم با خون خیلی خیلی کم

ببخشید کامل توضیح دادم

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
چند روز صبر کن بعد اگه پریود نشودی بزن من امپول زدم بی حالی و سر گیجه گرفتم  حالت پریود طبیعی ...

ممنون چشم نه خوب کردی از صبح استرس داشتم چجوریه آخه چرا اینجوریه