2777
2789
عنوان

سلام سلام من باز اومدم

303 بازدید | 60 پست

سلام عزیزان خوبین خوشین چخبرا

کنکورو دادیم و بسلامتی تموم شد...

در مورد نتیجه چیزی نمیگم تا اعلام نتایج و الان فقط انرژی مثبت میدم بلکه جذب شه😂

من حتتتما تربیت معلم قبول میشم 

دلم تنگتون بود نی نی سایتیااااااا چه حال چه احوال،؟

دوست جونیام حالشون چطوریاس؟

دیگه کنکوری نیستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دادم

زبانش سخت بود

کلن ۲۰ تا جواب دادم😐🤣❤

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

شما حتما، قطعا، صد درد صد تربیت معلم قبول میشین، اونم تو بهترین دانشگاه، بعدش حتما تو همون مرحله و دفعه اول تو مصاحبه قبول میشی و چند سال بعد بهترین معلم شهر و استانتون میشی. شک نکن 😍😍

منم فردا دارم سطح سوالات چطور بود

عمومیا خوب بود بدک نبود

اختصاصیا منطق وحشتناک بود ریاضی افففتضااااااااااح من جامعه نخوندم  ...

کلا اختصاصیاش سخت بود ...

موفق باشی اصلا استرس نداشته باش خیلی حس باحالی داره سر جلسه😂من دوس داشتم

دیگه کنکوری نیستم  

من فردا کنکور دارم و میدونم ک میارم چون من میتونم 😎💪🏻

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم