2777
2789
عنوان

دکتر زنان بدون دستمزد و خوب در کرج

6627 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من از اول بارداریم زیر نظر دکتر مینا صدرخانلو هستم. منتها ایشون گفتن طبق قانون هیچ بیمارستانی تو کرج برای بارداری اول سزارین اختیاری انجام نمیده !! حتی آزاد...

هم باید بری تهران ، که‌خودشم بیمارستان امید تهران هست

هم باید ازاد سز شی

هم اینکه دستمزد جدا میگیره حدودا ۴ تومن

شما دکتری میشناسین که خوب باشه ، دستمزد جدا نگیره ، و نامه بنویسه که مشکل هست و باید سز بشم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چی؟😁 عمرا اینکارو کنن من ماما هستم الان همچین چیزی امکان نداره مگه اینکه دکترت آشنا باشه

والا من از خیلی اطرافیان شنیدم که دکترشون نامه میده برای سز شدن

من تو تهران میشناسم خودمم مشکل شمارو دارم البته بچه دوممه

دکتر نیک نفس بیمارستان صارمه تا پارسال نمیگرفت اللنو نمیدونم سز هم انجام میداد نامه ام میداد

الهی آن ده که آن به🤲
والا من از خیلی اطرافیان شنیدم که دکترشون نامه میده برای سز شدن

خب پیش همون دکترا برو.بپرس دکترشون کیه برو.

الان سز اختیاری بسیار گرونه.من تهرانم بیمارستان معمولی پرسیدم گفت سز اختیاری سه و نیم دستمزد دکتر هم شیش تومن.یعنی نه و نیم.

بیمارستانای خصوصی هم ک بالای ده تومن.

واس همین تصمیم گرفتم طبیعی زایمان کنم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اینجوری باشه که بیمارستانای کرج باید خاک بخورن و همه برن تهران سز بشن که. پس بقیه چیکار میکنن ؟؟&nbs ...

بقیه پول میدن دیگه عزیزم.

خب پیش همون دکترا برو.بپرس دکترشون کیه برو. الان سز اختیاری بسیار گرونه.من تهرانم بیمارستان معمولی ...

این صدرخانلو به من گفت هزینه بیمارستان امید ده تومن

دستمزد خودم ۴- ۴/۵ 

گرون گفته عاره ؟

من میخوام کرج سز کنم نرم تهران. و اینکه دکتر حداقل دستمزد جدا نگیره. حتی اگه بیمه قبول نکنه.

خب این میگه خیچ بیمارستانی تو کرج ! میگه باید بری تهران

فک نکنم.کرج برو بیمارستانای خصوصی پول بدی سز میکنن مگه میشه نکنن.ولی بالای ده دوازده تومن برات درمیاد دیگه

این صدرخانلو به من گفت هزینه بیمارستان امید ده تومن دستمزد خودم ۴- ۴/۵  گرون گفته عاره ؟ ...

گرونه ولی خب همینه دیگه.تهرانم اگ بیمه نباشی همینه.