این قانون جذب بیخود و نمیدونم کی از خودش در آورده میگم مسخره و بیخوده به چند دلیل دلیل اول من از روزی که دست چم و راستم و شناختم از کودکی تا نوجوونی و جوونی هر چیزی و که پیشاپیش براش ذوق کردم دقیقا برعکس همون که تو ذهنم بوده شد مثلا میگم آخر هفته قرار برم فلان جا بمونی وای که چقدر قرار خوش بگذره بخندیم بگردیم آخر هفته دقیقا همون مهمونی انقدددددر بد میگذره و حوصله سر بر یا تصور سازی میکنم قرار فلان کار و انجام بدم فلان چیز و بخرم فلان جا برم همش برعکس میشه همش حالا راجب یه چیزی بد فکر کنم منفی فکر کنم بخدا انقدر برام خوب میشه هاااا خودمم متعجب میشم مثلا چهار سال پیش نیخولستم ماشین بخرم بعد هی میگفتم نه بابا نمیشه جور درنمیاد بعید میدونم چشمم آب نمیخوره و دقیقا همون ماشین و که میخواستم خریدم و همه چی هم عالی پیش رفت ولی اگر قبلش تو ذهنم خوب همه چی و پیش بینی میکردم هیچی جور درنیمود ماشینم نمیخریدم شماها هم اینجورید
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
متنتو نخوندم ولی با عنوانت کاملا موافقم .(طرفدارای جذب ریپلای نکنید اعتقادات و علایق و سبک زندگی شما به من مربوط نیست )
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
یه عده این خرافات درست کردن برا اینکه از خدا دور بشیم قانون جذب حس ششم حاجت روایی با شهدا😐
با چه منطقی حاجتروایی با شهدا رو همردیف حس ششم قرار دادی؟ جایگاه ویژه شهدا نزد خدا مشخصه و بخاطر همین جایگاه والاست که میشه اونا رو برای درخواستهامون واسطه قرار بدیم.
کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
اگر چرت بود ادمای موفق دنیا ازش حرف نمیزدن نیوتون گراهام بل انیشتین تسلا ابرسرمایه داران و خی ...
والا بخدا اگه اون بدبختا یه کلمه از قانون جذب حرف زده باشن چهار پنج ساله این قانون جذب مد شده و یه سری افراد بیکار عکس این آدمهای معروف و میزارن بعد زیرش یه متن میچسبونن چه ساده ای باور میکنی
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا