2777
2789
عنوان

باز شدن درها با اینکه قفل میکنم

796 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها بار ها برای من پیش اومده وقتی میخوام برم از خونه بیرون در اتاق خواب که طلاها و مدارک هست قفل میکنم میرم خونه مامانم بعد دو روز میام میبینم در باز شده با اینکه زبونه ی قفل بیرونه یعنی انگار با کلید باز نشده نمیدونم چجوری اینجوری میشه حتی در اپارتمان هم این اتفاق براش میوفته امکان داره به اسمش رو نبر ربط داشته باشه؟؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای، 

آخه چیزای دیگه ام دیدم تو خونمون😭😭😭

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
 زمین محل زندگی اونا هست ما اومدیم اشغال کردیم .توی همه خونه ها هستن از همه لوازم استفاده میکنن ...

خب به در اتاق من چیکار دارن آخه از وقتی باردار شدم چیزای عجیب غریب خیلی میبینم تو خوابمم میان

اسمشونبرچیه

موجودات از ما بهترون دیگه! جن

الان کی جواب منه بیچاره ی تنهایه ترسو رو میده😭😭😭

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اگه فک میکنی کار اوناست که هر روز صدای قران پخش کن تو خونه صدای اذانم فک کنم خودشون برن

ایشالا که نباشه ولی حدسم اینه اما مثلا به مامانم میگم باور نمیکنه در خود به خود باز میشه با اینکه قفله

آخه چیزای دیگه ام دیدم تو خونمون😭😭😭

چی دیدی؟ والا منم تو مجردی نشونه زیاد میدیدم یکیش همین باز شدن در بود یادم افتاد از ترس دارم میمیرم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یا علی🥴🥲🥴👩‍🦯

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
الان کی جواب منه بیچاره ی تنهایه ترسو رو میده😭😭😭

ترس نداره ها ولی یه حس بده