2777
2789
عنوان

بچه ها بالاخره تونستم چشم سومم رو فعال کنم..کسی اینجا مثل من هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6696 بازدید | 156 پست

من تجربه اش داشتم باید اول آروم و ریلکس باشی

من خودمو روی سقف خونه دیدم هوا خنک بود موهام باز

بعد یهو ترسیدم میخواستم برگردم به جسمم خیلی تقلا کردم

با سردرد بیدار شدم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دقیقااا براجی میخای انقد قدرت ذهنیت بالا بره اخه ؟؟؟ ایا تحمل و دل شجاعی داری بعد اینکارت خیلی ج ...

اوهوم میدونم چی میگی

من خیلی تحقیق کردم متوجه شدم که همه اونایی که شاگرد استاد یودن تجربه های خویی داشتن و استاد دیدن موجودات ماورایی رو رد میکنن

تازه این یاعث ایمان بیتشر به خدا میشه

به هیچکس نیازی ندارم.....
سنش کمه پونزده سالشه .یه ساله خودش از خونه میرفته .تو خونه تنها میشد دستو پاشو می‌بست .به ما میگفت چ ...

منم سنم کمه💔 

توهمی نیست؟ 

بیماری اسکیزوفرنی نداره؟ 

شاید اون فقط میبینه 

منم بیرون بودم یه سری دیدمش ولی بقیه نمیدیدنش

Just a little girl 🗿
متاسفم که کسی هنوز باور نداره حرف های من رو🙂  من احمق نیستم که ملت رو بزارم سر کار  بدر ...

من برام عجیبه که این خانوم تاپیک زد وفوری یه نفر پیدا شد اونوقت تو مسایل عادی ما تاپیک میزنیم هیچ کس پیدا نمیشه

منم سنم کمه💔  توهمی نیست؟  بیماری اسکیزوفرنی نداره؟  شاید اون فقط میبینه  م ...

میگه میبینه ولی بقیه نمیبنن الانم در موردش حرف میزنم موی تنم سیخ شده .اصن خواهرم از یه سنی به بعد خیلی عوض شد همش حرفهای منفی .یه حرفو ده بار تکرار میکنه

من برام عجیبه که این خانوم تاپیک زد وفوری یه نفر پیدا شد اونوقت تو مسایل عادی ما تاپیک میزنیم هیچ کس ...

عجب 

من بحث های ماوراء الطبیعه رو دوست دارم برای همین اومدم 

برای تاپیک های بنده هم بسی مشتاق نیستن!

Just a little girl 🗿
چه تاثیر خوبی داره؟  من الان بی دلیل ظربان قلب دارم این خوبه آخه؟  کابوس های وحشتناک&nbs ...

این هرچی باهش مدیتیشن نیست

امکان نداره چشم سوم باعث این بشه 

شاید با یه چیز دیگه درگیر هستی

البته یه چیزی بگم من یادمه کوچیک بودم هنوز مدرسه نمیرفتم شاید هم میرفتم ،کوچولو بودم صندلی گذاشتم زیر پام ببینم برنج دم کشیده نفهمیدم چطور افتادم ولی خودمو تو بغل مامانم میدیدم که داد میزد دخترم مرد و به سمت در حیاط میرفت ولی خودم کمرنگ بودم مثل ابر ولی تعریف کردم گفتن اره اینطور بوده

بابا این مشنگ بازیا چیه توروقران😐 حالا یه بچه کم سن وسال میاد باورش میشه

دروغ که نیست

من که مریض نیستم بیام دروغ بگم گلم

یکم راجبش تحقیق کن من حرفام با سندو مدرکه

این هرچی باهش مدیتیشن نیست امکان نداره چشم سوم باعث این بشه  شاید با یه چیز دیگه درگیر هستی

خب وقتی باز باشه موجودات ماورا طبیعه میبینی دیگه 

نمی‌دونم شایدم ریشه اش در اصل از یه چیز دیگه هست خب 

ولی تاجایی که تحقیق کردم میشه اول چشم سوم

Just a little girl 🗿
خب شاید واقعا راست میگه ها  منم بعضی وقت ها این حس رو دارم

بخدا نمیدونم .بعضیا میگن ببر دکتر بعضیا میگن پیش دعا نویس .یکسال از خونه میزاشت می‌رفت بعد چند ساعت زنگ میزد میگفت منو بردن .