2777
2789

میگن یه نفر مرده بود تو کما بود

اعمالشو که میدید

میدید که تو شرایط سخت که نا شکری میکرد میگفت خدایا چرا اینجوری شد چرا اذیت میشم فلان بیثار

میدید که هر چقدر ناشکری‌ میکرد ثواباش از بین میرفت

به دنیا اومدیم تا سختی بکشم دنیا جای راحتی نیست 

خدا گفته ما انسان رو تو سختی آفریدیم

شاگرد که برگه امتحانشو پاره نمیکنه

میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه شرو کردم. میرم کلاساشو... 

تازه شروع ب نوشتن کردم.. و واقعا تاثیرش رو دیدم... چن تا جذب هم داشتم. شاید کوچیک بوده ولی تو موقعیت من عااالی بود... 

کتاب هم.

بنویس تا اتفاق بیفتد. 

راز. 

معجزه شکر گذاری... 

بخواهید تا به شما داده شود. 

4 اثر فلورانس... 

شفای زندگی... 

اینارو گفته هرکدوم میتونیم بخریم بخونیم و با دوستامون تبادل کنیم... 

بخواهید تا به شما داده شود رو تازه شرو کردم. مامانمم بنویس تا اتفاق بیفتد رو... 

بنظرم امتحان کن خیلی عالیه. 💖💖

ممنون میشم برام دعا کنی دیدم تاپیک قبلی هات اسم میدادن و. شما دعا میکردی... 💖🌷

چشم عزیزم اسمتو  🤲🏻♥️🌸🌸

الهی که بحق امام رضا حاجت روا بشی و گره از کارت باز بشه 🕊🤲🏻🕊🌸

تاثیرش چی بوده برات

ی سقط داشتم ک بابتش ب شدت افسرده شده بودم. الان خیلی بهترم... 

ماشینمون فروش نمیرفت یا قیمت خیلی پایین میخاستن... با ی قیمت عالی بدون چک و چونه فروختیم و ب سرعت ی ماشین خوب جایگزین کردیم... 

کارهای اداری همسرم گره خورده بود و میگفتن حداقل ی ماه طول میکشه ولی دو روزه حل شد... 

اینا شاید الان ب چشم شما جزئی بیاد اما برا ما ک تو مشکلات بودیم خییییییییلی بزرگ و کارگشا بود

ی سقط داشتم ک بابتش ب شدت افسرده شده بودم. الان خیلی بهترم...  ماشینمون فروش نمیرفت یا قیمت خی ...

درست میگی عزیزم...یه کتابی هست معجزه ی شکر گزاری بلرنس فک کنم اون خوبه؟

میخوام یه کتاب عالی بگیرم کدوم و پیشنهاد میکنی

ی سجده س شبا انجام میدم میگن انرژی منفی از طریق سر خارج میشه بخاطر همین خیلی توصیه میشه... 

مربی من آنچه در درون من اتفاق می افتد و در بیرون بصورت مشکلات ظاهر میشود برطرف کن. هرشب 7 بار تا 21 شب... 

منم جدیدا این کارو شروع کردم عالیه حال روحیمو بهتر کرده دو تا جذب داشتم خدا رو شکر 

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
درست میگی عزیزم...یه کتابی هست معجزه ی شکر گزاری بلرنس فک کنم اون خوبه؟ میخوام یه کتاب عالی بگیرم ک ...

نمیدونم بخدا مو تازه شروع کردم به خوندن بخواهید تا به شما داده شود. خیلی جالبه. معجزه شکرگذاری هم تعریف میکنن همینطور 4 اثر فلورانس.. هرکدوم در توانت بود بخر.. تا عضو کتاب خونه شو ازش استفاده کن...