2777
2789
عنوان

تروخدا کمک

79 بازدید | 8 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

سوال داشتم اگر کسی میدونه ممنون میشم 

کسی که رشته تجربی هست میتونه دانشگاه آزاد یه رشته آب بخونی که مربوط به تجربی نباشه؟ مثلا روانشناسی انسانی 

یا حقوق بخونه ؟ 

داخل پیام نور یا غیر دولتی چطور 

اگر اطلاعی دارید ممنون میشم جواب بدید مچکرم💕🌱

همون دولتیشم میشه عزیزم 

تو دفترچه انتخاب رشته همه اینایی که گفتی هست

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دولتیشم میشه عزیزم  تو دفترچه انتخاب رشته همه اینایی که گفتی هست

ممنون عزیزم 

برای بدون کنکور 

و دانشگاه آزاد 

میتونم رشته ای به غیر از رشته خودم برم ؟ من تجربی ام 

برای پیام نور و غیر انتفاعی چطور؟

میشه

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
ممنون عزیزم  برای بدون کنکور  و دانشگاه آزاد  میتونم رشته ای به غیر از رشته خودم ب ...

اره میشه 

من خودم تجربی بودم 

مثلا رشته های روانشناسی حقوق حسابداری اینا هم بود 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اره میشه  من خودم تجربی بودم  مثلا رشته های روانشناسی حقوق حسابداری اینا هم بود

ممنون عزیزم💕 همه رشته ها میشه یا اکثر رشته که رشته های شناور هستن مثل همین روانشناسی و اینا فقط ؟

ممنون عزیزم💕 همه رشته ها میشه یا اکثر رشته که رشته های شناور هستن مثل همین روانشناسی و اینا فقط ؟

دفترچه انتخاب رشته سال ٩٩ یا ٩٨ رو دانلود کن همه رشته ها نوشته 

پیام نور 

دولتی 

غیرانتفاعی