ما اول شوهرم مجرد بود رفته بود اطراف تهران یه خونه پیش خرید کرده بود بعد ما عقد کردیم اون خونه رو که هنوز نیمه کار بود فروختیم بعد رفتیم یه خونه ۶۰متری خریدیم نامزد بودیم دادیم رهن بعدعروسی گرفتیم رفتیم تو اون خونه چقدر خونه خوب و با برکتی بود بعد اونو فردختیم اومدیم تهران با کلی وام و قسط و قرض این خونه ای که توشیمو خریدیم خیلی خیلی سخت بود از اول بدون هیچ پشتوانه ی مالی
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
از این کارتون یعنی خیلی سخت زندگی کردن راضی هستید میخوایم ما هم با وام خونه بخریم
عزیزم خونه دار شدن با این روند افزایش قیمت اجاره ارزشش رو داره ما کلا۳ سال سختی کشیدیم الانم قسط هست ولی آسایشی که داریم میارزه استرس اثاث کشی خراب شدن کلی اثاث توی هر جابجایی .اینکه هرساله صاحب خونه کرایه رو گرون میکنه استرس اینا سختر بود تا استرس و سختی تلاشی که کردیم
بانک مسکن هم اوراقی وام میده هم مسکن اولی باشی وام میده با سپرده
این اوراقی همونیه که به ازای هر مبلغی بهمون یه اوراق میدن؟
فکر کنم خیلی باید تو نوبت باشیم درسته؟
من واسه مامانم میخوام خونه بخرم
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
بعد به جز این وام اوراق میتونم با سند خونه هم یک وام دیگه بگیرم یا باید سند پیش بانک باشه؟