2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین

79 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان فردا مهمون دارم بنظرتون  دو نوع خورشت قورمه سبزی و خورشت لوبیا چشم بلبلی.؟ یا زرشک پلو و قورمه سبزی؟ و اگه پیشنهاد دیگه ای داری بگین لطفا... 

در ضمن عکس دسر تیرامیسو تاپیک قبلتر گذاشتم خواستین ببینین نظرتون و بگین ممنون... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای قرمه سبزی عزیزم من اینکارو میکنم 

به سبزی در حال تفت ادویه قرمه سبزی و پودر شنبلیله خیلی کم، پودر کاکوتی خیلی کم میزنم خیلی خوش بو میشه. و اینکه داخل خورشت قوره ميندازم خوشمزه میشه 

سیر هم میتونی رنده کنی بریزی توی گوشت ها زمانی که داری با پیاز تفت میدی 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

اول سبزی رو کاملا سرخ کن تا سیاه بشه اما نسوزه روغنشم کم نباش به اندازه تا تلخ نشه پیاز ۳یا ۴تا خوردخوردکن سرخ کن بذارکنار مغر لیموهارو در بیار بذار کنار۲۰دقیقه گوشت تف بده با زردچوبه با شعله تقریبا زیاد لوبیاهارو قبلش ابپز کن چشم بلبلی باشن اب جوش روی گوشت اضافه کن ۱ساعت بد پخت از اب گوشت بریز روی مغز لیموها پیاز های خورد شد روسرخ کن بذار کناروقتی گوشت پخت لوبیا و سبزی رو اضافه کن با مغزلیموهارو که با ابگوشت گذاشتی اضافه کن با پیازهای سرخ شده و نمک و فلفل بذارجا بی افته زیرشو کم کن بذار روغن بندازه اخرش وقتی پخت با ملاق روی روغن رو بگیر بریزتوی ظرف جدایی اخر سر موقع ای که خورشت رو ریختی توکاسه از اون روغن روی قورمه که گذاشتی کنار بریز رو کاسه ها