2777
2789
عنوان

فکر به بارداری داره دیوونم میکنه نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 168 پست
هر چی فیلم میبینم یا سریال میبینم یه نفر تستش مثبت شده بارداره بیشتر میرم تو فکر

توکلت به خدا باشه 

من ۵ ساله 

شب و روزم به بچه فکر میکردم 

خدا بزرگه به وقتش تو هم مامان میشی 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرگرم کاری کن...🐰وگرنه اینجور کاریش نمیشه کرد  منم الان بااینکه کلاس میرم و ذهنم درگیره ...

هر کار میکنم نمیشه 

مدام از خدا میخوام بهم صبر زیاد بده اگه قراره طولانی بشه

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
خودم هر ماه فکر میکردم انقد دعا نذر گریه تا بالاخره خدا خواست

میگم که دقیق نمیشه گفت وقتی باردار باشی میفهمی.اخی😍🥰عزیزم انشالله همیشه تنس سلامت باشه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
واقعا!? برا اولی چطور؟ من شنیدم اولی راحت تر از دومی است معمولا

اره اولی ماه اول درکمال ناباوری باردار شدم

فکرکن 5 فروردین پریود شدم 6 اردیبهشت بی بی مثبت شد

تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
تو این چند  وقت انقد بیبی چک زدم و آزمایش رفتم حالم از همشون بهم میخوره کلی علایم داشتم و هر با ...

عزیزم توکل به خدا، واقعا بارداری به من اثبات شده کاملا خواست خداست، هر وقت خودش بخواد میده نگران نباش، منم این ماه اقدام داشتم ولی پری شدم اولش واقعا ناراحت شدم ولی الان که ی سری علائم بدن درد و گلودرد دارم خدا رو شکر کردم که حامله نیستم

بچه اولته؟؟؟استرس بدترین چیزه

نه عزیزم بارداری دوممه میدونم سمه اما فکر و خیال ولم نمیکنه همش میگم نکنه مشکل جدی باشه و همه عالم و آدم خبر دار بشن  ذهنم آشفته شده

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
حالا من از این ک فکر کنم باررارم و قراره زایمان کنم حالم بد میشه هر ماه افسرده میشم . چون هم از زای ...

نه من زایمانم عااااالی بود ساعت9.30 زیمان کردم 12 شب راه افتادم

بستگی فقطططططط به دکترت داره

اره اولی ماه اول درکمال ناباوری باردار شدم فکرکن 5 فروردین پریود شدم 6 اردیبهشت بی بی مثبت شد

من اولی رو با کیست، همون دفعه اول شدم ولی برا دومی الان دو ماهه تو اقدامم نشده... توکل بر خدا، ان شالله تو راهیت قدمش خیر باشه عزیز

بچه ها خداوند دامن همه تون و سبز کنه بارداری اولتونه؟ برای برای دومی 1 سال منتظر بودم الان 7 هفته ...

تورو خدا برای منم دعا کن این ماه باردار باشم یا خیلی زود باردار شم منم برای دومی تو اقدامم انتظار خیلی سخته 

قدم نینیت خیر باشه ایشالا

چطوری؟  

بالا گفتم منم مثل این دوستمون عقب مینداختم ولی مطمئن بودم چیزی نیست باز میگفتم نه هست بی بی چک میزدم و دعا میکردم ولی ماهی که باردار شدم مطمئن بودم که مثبت میشه اصلا حالم با هر دفعه فرق داشت 

من اولی رو با کیست، همون دفعه اول شدم ولی برا دومی الان دو ماهه تو اقدامم نشده... توکل بر خدا، ان شا ...

قربونت برم 

فکرکن اولی اونطوری دومی یک سل طول کشید

انقدر که بیمه تکمیلیم تموم شد