2777
2789
چرا خیلی اذیت میشم همش درحال مقایسم🙂

چطور قبول کردی زنش بشی؟ البته شاید تو خیلی خیلی براش عزیزتر باشی ها 

آخه دایی خودم یبار جدا شد الان خانمش خییییلی خیییلی عزیزتره براش و احترامش بیشتره 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور قبول کردی زنش بشی؟ البته شاید تو خیلی خیلی براش عزیزتر باشی ها  آخه دایی خودم یبار جدا شد ...

اونموقع اصلا ب این موضوع فک نکردم

چشمم فقط خانواده خوبش و اخلاق خوب و شاید پولش رو میدید

نمیدونم من حس میکنم منو مث اون دوس نداره ولی بقیه میگن تو ک نبودی ببینی زندگیشون جهنم بود اخرشم دختره خیانت کرد

همه میگن شوهرو دوستت داره نمیدونم والا

خوش ب حال اون زنیک شوهرش انقددوستش داره🙂❤

اره واقعا

بازم شکرش🐰💛

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
اونموقع اصلا ب این موضوع فک نکردم چشمم فقط خانواده خوبش و اخلاق خوب و شاید پولش رو میدید نمیدونم م ...

میگم عزیزم تو توی تاپیک بارداری من بودی نه؟ یا اشتباه میکنم؟ 

ای وای ااین تبلیغات پایین سایت چیه دستت میخوره هی میاد تا وسط صفحه بسته هم نمیشه  گم شدیم ت ...

حالا تصور کن یکی کنارته چشمش به گوشی 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

رفتار عاقلانه از جاریم دیدم که اگرشوهرش توی جمع بهش حرفی زد یاکاری کرد اصلا به روی خودش نمیاره و اخلاقش و طرز صحبتش عوض نمیشه نهایت باشوخی و خنده جواب بده.حالا من باشم نه میتونم جواب بدم تازه قیافه م داد میزنه که ناراحتم😕

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
البته اینم بگم ک شوهرم کلا دست بزن نداره هرکی جای اون دختره بود همینکارو میگرد🙂

خوش بخت باشی عزیزم

اصلا به زندگی قبلیش فکر نکن قطعا قدر تو رو بیشتر میدونه