2777
2789

مااکثرازدواجامون فامیلی بود وهمه خیلی باهم خوبیم وصمیمی هستیم هرکدوم ازماها روزچهارشنبه مهمونی میگیریم خانوادگی وهمه ودعوت میکنیم ودور هم میشینیم شب نشینی لطفانگیدکروناکه فقط خانوادگی وخداروشکرتاالان هیچکدوممون دچاراین کرونانشدیم

خلاصه امشب همه خونه ی مادرشوهرم دعوت بودیم خونه ی خودمون که بودیم رفیق شوهرم زنگ زد گفت بیا بریم یه چندتاماشینه برا معامله یکی از شغل های رفیق شوهرم معماله گریه

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

ن این ماه اچ سی جی زدم و۲۰روزه متفورمین میخورم  وتو ۱۰ روز دیگه تموم میشه یعنی تا ۳۰روز باید بخورم به نظرتون اگه باردارنشدم چند روز بعد متفورمین پری میشم میشه کمکم کنین

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

من وشوهرمم دخترعموپسرعموییم وازبچگی عاشق هم بودیم شوهرم چه اون موقعه که دخترعموش بودم هیچ دعوایی باهام نکردونزاشت ناراحت بشم درصورتی که من خیلی دعوامیکردم بااون ولی بااین که مرد بود کوتاه میومد

۲ماهه ازدواج کردیم خلاصه بهش گفتم زود برو برگرد که مهمانی زشته نباشی همه هستن شوهراشون ودور همن نه بگن همین اول راهی زنش وتنهامیزاره گفت باشه عزیزم من که هیچ تنهات نزاشتم اونام بایدسرشون توکاروزندگی خودشون باشه نه ماها

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رفیق شوهرم خیلی یجورایی بی مسئولیته اصلانمیگه که شوهرم زن داره قبلا هم دو سه باری شده به شوهرم گفته بیافلان مشکل ودارم و...شوهرمم روش نشده چون چندین ساله رفیق هستن

خلاصه رفت ساعت ۷بود منم رفتم خونه مادرشوهرم تاکمکش کنم خلاصه همه اومدن وهی میپرسیدن شوهرت کجاست میگفتم بادوستش  رفته کارداشتن ولی میادش بعد دیگه نزدیکا ۱۰شب شد بهم گفتن بهش زنگ بزن بهش زنگ زدم چندباراماجواب نداد

بعد یه دخترعمه ای دارم که عجوزه است جلوجمع گفت وااا شوهرت چندباربهش زنگ زدی جوابتو نداد ازعصرم گذاشتت اینجاوخودش نیستش معلومه بهت خیلی بی مسئولیه منم گفتم حتماگوشیش بی صداس ونشنیده گفت خداکنه همینجوری که میگی باشه خیلی ناراحت شدم که اینجوری جلوجمع گفت

شوهرم خلاصه ساعت ۱۰ونیم خودش پیداش شد اومد خونه مادرشوهرم هیچ محلش ندادم ولی انگارازیه چیزی عصبانی بود مادرشوهرم بهم گفت پاشودخترم غذابیاربراشوهرت بخوره منم گفتم باشه رفتم براش اوردم دادم بعدبهم گفت چته گفتم هیچی گفت نگو هیچی چراانگار ناراحتی ازم چیشده بازم گفتم هیچی یهو عصبانی شد یزره تن صداش رفت بالا وگفت به من نگو هیچی وقتی یه چیزیت هست بعدمنم یزره صدامو بردم بالا وگفتم بامن درست صحبت کن روی من داد نزن دراومد بدترجواب داد که عصبانیم عصبانی ترم نکن ساکت بشین سرجات تابریم خونه

مادرشوهرم برگشت بهش گفت اولا تن صداتو بیارپایین چته که عصبانی هستی رو زن بیچاره دادمیزنی گفت مامان معذرت میخوام ولی بحث خودمونه منم خیلی دل نازکم گریه ام گرفت سریع بعد بازتادید گریه میکنم داد زد لعنتی بهت میگم گریه نکن الان الکی براچی گریه میکنی

بابامم تادید من دارم گریه میکنم بهش دراومد گفت دختر بهت ندادم که بخوای اشکش ودربیاری جلوهمه باهاش بحث کنی وبهش ازگل نازک تربگی باراخرت باشه بخوای بادخترمن اینطوری رفتارکنی واشکشو دربیاری نگانمیکنم پسربرادرمی وبرام عزیزی نگانمیکنم دامادمی اونوقت مثل امشب یه ثانیه ام دخترمو توخونت نمیزارم بمونه امشبم میبرمش خونه خودم تایادبگیری بازنت چجوری حرف بزنی

دراومدگفت نمیزارم ببریش عمو به پدرم میگه عمو گاهی اوقاتم بابا ،خلاصه بابام بهش گفت ساکت شو وچیزی نگوپدرشوهرم بهش گفت ازچی عصبانی پسرم که اینطوری کردی دراومد گفت بادوستم براچندتامعماله که رفتیم اون انجام بده به من گفت بیاتا تنهانباشم منم رفتم رفیقم بایکی ازاونا سرقیمت و.... اون طرف خیلی بددهن بود هی تیکه مینداخت وسعی میکرد یچیزی بگه وبی ادبی کنه هی بحث شد وبحث شد کاربه دعوا وبزن به زن کشید ولی من دخالتی نکردم سعی کردم جداشون کنم طرف رفیقم چیزی نگفت بهش ولی خودش انگاردلش دعوامیخواست خیلی رفیقم بهش گفت اقا من دیگه باشمامعماله نمیکنم طرف هی میگفت ن غلط کردی تااینجااومدی باید معماله سربگیره منم خیلی عصبی شدم اومدم اینجا دیدم زنمم داره بی محلیم میکنه نفهمیدم کجام وچیشد ودیدم اشکش دراومد بیشترناراحت شدم توجهه نکردم یه لحظه کجاییم وبدباهاش صحبت کردم والان از زنم معذرت خواهی میکنم اومدمعذرت خواهی کرد ازبقیه هم همیطور

ولی پدرم گفت ن امشب نمیزارم بری خونه بزورراضیش کرد شوهرم که نبرتم خونمون خیلی ناراحتم هیچ وقت بهم چیزی نگفته بود که ناراحت بشم هیچ وقت سرم دادنزده بود هربحثیم بکردیم توخلوت خودمون بود که اینجوری نمیشداصلا ولی الان هم جلو بقیه وهم چیشد الانم که اومدیم خونه سریع رفتم تواتاق دروقفل کردم هرچی صدامیزنه دروبازکن یابیابیرون معذرت میخوام وغلط کردم انگاردلم یجوریه😞

خانوما تمام شد خیلی ناراحتم روم نمیشه دیگه برم توجمع اونایی که بودن حس میکنم غرورم شکسته شد لطفاراهنمایی کنید😔😔😔😔

خب

بقیشم گفتم

همینه دو روز دیگه میاین تاپیک خیانت میزنین  زندگی هر زن و شوهری دعوا و پستی و بلندی داره مگه ب ...

چه ربطی به خیانت داشت اصلا؟

اشکال نداره حالا زیاد کشش نده برو پیشش

اون اینکارو کرد ابروم رفت خیلی دلگیرم بعدمن برم پیشش؟