2777
2789

سلام عزیزان....

میشه از برنامه های مفیدتون برای آشپزی و تنقلات یا شربتی که درست میکنین  توی خونه ب منم بگین...

میشه منم راهنمایی کنین تا غذای سالم درست کنم برای خودمون...

من اصلا بلد نیستم...

همیشه سرخ کرده خوردیم و برنج و خورشت...

مثلا  یه سری ها  بلدن چی رو با چی ترکیب کنن مثلا  برنج و با زیره ، یا توی خونشون شربت  عسل با آبلیموی تازه ...

راستش جایی دعوت بودیم خیلی کارای خانوم خونه بنظرم خاص بود ، شایدم من خیلی بی دست و پام!

دلم غذای ناسالم میخواد مثلا پیتزا با یه عالمه پنیر🙃

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای خانم میزبان چطوری بود مگه؟

دورادور ایشون رو میشناختم و تعریف منظم بودنشون رو شنیده بودم...

یه خانوم خیلی فعال و زبر و زرنگ...

خونه پر از گل و گیاه و قشنگ.

خودشون پراز انرژی و خوش برخورد و محترم.

همراهه بچه ها انگار بچه بودن.

همراه بزرگترا یه کدبانو بودن.

مرغ رو مثل من با روغن سرخ نکرده بود آبپز بود اما زعفرون هم زده بودن خیلی خوشمزه بود....

من مهمون اومدنی از بس هلاک میشم و خسته جون ندارم انگار .....

شربت هم   خوردم خیلی پسندیدم خوش طعم بود پرسیدم گفتن شربت سکنجبین هستش توی برنج زیره ریخته بودن و اندامشونم  خیلی مناسب بود ، چون شنیده بودم  خیلی هواسشون ب تغذیه خودشو بچه هاش هست دقت میکردم ب کاراشون....

من خورشتامو خیلی کم روغن درست میکنم.و سیزی قرمه سبزی رو آب پز میکنم با روغن کم تفت میدم.مایغ ماکارونی رو قبل اضافه کردن به رشته ها تابه رو شیب دار میذارم روغنشو میگرم بعد دم میکنم.

نمک کم میزنم به غذاها 

رب خونگی استفاده میکنم و برا برنج روغن زرد محلی(کره زرد) استفاده میکنم

جای نوشابه با آی گازدار شربت آبلیمو درست میکنم یا دتاکس واتر 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من خورشتامو خیلی کم روغن درست میکنم.و سیزی قرمه سبزی رو آب پز میکنم با روغن کم تفت میدم.مایغ ماکارون ...

عزیزم آب گازدار کجا میفروشن ؟😅

ببخشینا  من تا حالا ندیده بودم نه شنیده بودم

عزیزم آب گازدار کجا میفروشن ؟😅 ببخشینا  من تا حالا ندیده بودم نه شنیده بودم

گلم تو سوپر مارکتا هست 😄 باهاش شربت آبلیمو یا موهیتو درست میکنم از صدتا نوشابه خوشمزه تر میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

از اینا

ممنون عزیزم😘😘😘. اگر وقت داشتی بخاطر ثوابشم شده یه دونه از اون راحتاشو ب من بگی ،منم درست کنم ،سر ...

خواهش عزیزم

موهیتو: چند برگ نعناع تازه رو برگاشو له کن بعد بنداز تو آب گازدار .همچنین پوست لیمو تازه رنده کن بنداز تو آب. تو دوسه قاشق آبلیمو هم یکم شکر حل کن بستگی داره چقد شیرین دوس داشته باشید اونم بریز تو آب گازدار درشو ببند بزار یخچال بمونه طعمشونو بدن به آب .عصر نوش جان کنید

شربت آبلیمو هم که بلدی .آبلیمو شکر گلاب تخم شربتی تو ءب گازدار