2777
2789
عنوان

دوستان 50 روزه لکه بینی دارم

126 بازدید | 10 پست

زایمان طبیعی داشتم از روز بعدش من درد شدید داشتم لخته خون های به چه بزرگی دفع کردن اندازه دست بود تا الان که میشه50 روز هنوز لکه بینیم قطع نشده از چیه

بیمارستان خصوصی هم بودم عوضی دکتر حرومش بشه که اون همه هم پول دادم بهش

قرصی چیزی میدونید باید چه بخورم تا کامل بشم یا چیکار کنم

بهتره بری پیش متخصص زنان عزیزم ایجور چیزا رو نمیشه خود درمانی کرد

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصی چیزی میدونید باید چه بخورم تا کامل بشم یا چیکار کنم

رفتی پیش خودش؟ خیلی وقت پیش باید قطع میشدا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بهتره بری پیش متخصص زنان عزیزم ایجور چیزا رو نمیشه خود درمانی کرد

میخوام برم ولی واقعا وقت ندارم 2 تا بچه دارم یکیش3 ساله یکیشن 2ماهه سخته یکم واسه اون میپرسم

به عوضی گیام دادم جواب نداد موقع زایمان و پول گرفتن درجا جواب ادم رو میدن کارشون تموم شد جواب نمیدن ...

یا برو خود بیمارستان زایشگاه یا برو مطبش

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

باید سونوگرافی بدی

بدم اومده ازدکترم دیگه خیلی گیجه

اگر دوست نداری پیشش نرو ولی باید حتما به دکتر مراجعه کنی و سونو گرافی بدی تا معلوم بشه دلیل لکه بینی طولانی مدتت چیه شاید چیزی باقی مانده